Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

ΜΟΝΟ ένα 2% των Νέων εμπιστεύεται τους πολιτικούς!
Μία ακόμη δημοσκόπηση (Κάπα Research, “Η Ταυτότητα της Νέας Γενιάς”, 16 Μαΐου 2021) δείχνει καθαρά ότι οι Νέοι της Ελλάδος δεν βλέπουν με αισιοδοξία ούτε τον καιρό της παγκοσμιοποίησης, ούτε το μέλλον. 


Πιστεύει σε ποσοστό 80% ότι ο κόσμος γίνεται χειρότερος και έχει εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ σε ποσοστό 4% στα κόμματα, 2% στους πολιτικούς, 1% στα ΜΜΕ και 5% στις αγαπημένες του Συστήματος ΜΚΟ και 7% στα συνδικάτα της Αριστεράς. Επιπλέον ένα 60% έχει αρνητική και μάλλον αρνητική γνώμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα πράγματι εκρηκτικό μείγμα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα επαναστατικό κλίμα. Δεν αρκούν, όμως, οι συνθήκες. ΠΟΤΕ δεν αρκούσαν.


Χρειάζεται μία επαναστατική πρωτοπορία κι ένας καθοδηγητής νους, ο οποίος να εμπνεύσει για αγώνα. Αυτή η Επαναστατική Πρωτοπορία ήταν και είναι (το μέλλον θα δείξει) η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό έπρεπε να κτυπηθεί σκληρά με σφαίρες, βόμβες και φυλακές.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

“Ό,τι έγινε μπορεί να ξαναγίνει, αδέρφια! Στων πυρωμένων τούτων βράχων τη λαμπράδα με σάρκα θεία μπόρεσ’ ο άνθρωπος να ντύσει το φωτερότερο ...