Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

State Department κατά Χρυσής Αυγής: Μία ακόμη απόδειξη ότι η δίωξή μας είναι πολιτική!




Στα δελτία ειδήσεων, που άκουσα μέσα σε ένα κελί των φυλακών Δομοκού, φυλακών υψίστης ασφαλείας για επικίνδυνους εγκληματίες, αναφέρθηκε ότι στην ετήσια έκθεσή του το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, το State Department, αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην Χρυσή Αυγή. Για ποιον λόγο αλήθεια να ασχολείται το υπουργείο εξωτερικών της πλέον ισχυρής χώρας του κόσμου με κοινούς “εγκληματίες” όπως μας χαρακτηρίζουν τα πουλημένα ΜΜΕ αυτής της σάπιας και διεφθαρμένης χώρας, του κράτους των Αθηνών, που αρχίζει από την Πλατεία Συντάγματος και τελειώνει σε Κολωνάκι και Χίλτον; Μήπως δεν είμαστε οι “κοινοί εγκληματίες” σύμφωνα πάντοτε με το ξενόδουλο Σύστημα, που εξουσιάζει την Ελλάδα και τα πληρωμένα μικρόφωνα της ολιγαρχίας; 


Δεν αντέχει φαίνεται, προκύπτει εκ των γεγονότων, η “δημοκρατία” τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. Ό,τι και να κάνουν πάντως αυτό είμαστε και στην συνείδηση του λαού και στην πραγματικότητα. Και για όποιον αμφιβάλλει θυμίζουμε τις δηλώσεις του Ρουπακιώτη, Υπουργού δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δηλώσεις στις οποίες απεκάλυψε ότι ζητούσαν με επιμονή την δίωξη της Χρυσής Αυγής τα πανίσχυρα στις ΗΠΑ λόμπυ των σιωνιστών. Θυμίζουμε τα ηχητικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ (Βίντεο Μπαλτάκου, “Παναθηναϊκάκιας” κ.λ.π.), στα οποία αποκαλύπτεται και ομολογείται ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής ήταν μία πολιτική σκευωρία. Θυμίζουμε τις ωμές πολιτικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και τις αγκαλιές και τα συγχαρητήρια μεταξύ Κουτσούμπα και… δικαστών(!) μετά την αναγγελία της καταδίκης μας. Θυμίζουμε τις δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση των κομμάτων, που κόμπασαν ότι μας έστειλαν στην φυλακή. Τελικά ποιος μας καταδίκασε; Η Δικαιοσύνη ή η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ; Και βεβαίως δεν ξεχνώ ότι ήμουν μόλις τρεις ημέρες αιχμάλωτος του καθεστώτος, όταν στις ΗΠΑ ο Σαμαράς θριαμβευτικά ανήγγειλε στην Αμερικανο-εβραϊκή επιτροπή ότι με έβαλε στην φυλακή! 


Πρωταγωνιστής των διώξεων μετά τον Σαμαρά ο γνωστός Δένδιας, σήμερα “δελφίνος” του Μητσοτάκη και αγαπημένος των “πατριωτών” γιατί είναι δήθεν σκληρός στα εθνικά θέματα και αυτό για κάποιες δηλώσεις άνευ ουσίας και σημασίας. Ο Δένδιας, που λιβανίζουν κάποιοι προβοκάτορες σε διατεταγμένη αποστολή να παριστάνουν τους “σκληρούς” στα εθνικά θέματα. Ποιος ο Δένδιας, ο διώκτης των εθνικιστών, που όταν ξεκίνησε το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, δημόσια πήρε θέση κατά των συλλαλητηρίων και που όταν εγώ στην βουλή πρότεινα την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όλων των βουλευτών της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής, που θα είχε σαν αποτέλεσμα να πάει η χώρα σε εκλογές και να μη περάσουν οι Πρέσπες, ο Δένδιας ήταν που με σκληρό ύφος είπε το ΟΧΙ της Ν.Δ. και άνοιξε τον δρόμο για την εθνική προδοσία. Οι επαγγελματίες “εθνικόφρονες” όμως δεν καταλαβαίνουν από αυτά κι έτσι έγινε χωρίς δυσκολία και ο Δένδιας ο αγαπημένος τους.


“Τουρκοφάγοι” και “πολέμαρχοι” της πλάκας υμνούν νυχθημερόν τον Δένδια και για να μην υπάρχει αμφιβολία για το τι θέλουν και σε τι σκοπεύουν συνοδεύουν τους ύμνους τους με φωτογραφία του Δένδια φορώντας εβραϊκό κιπά… Αυτοί είναι οι “πατριώτες”, με τους οποίους Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε και δεν πρόκειται να έχουμε ΠΟΤΕ σχέση για να “σωθεί” η Πατρίδα, όπως με θράσος σαν παπαγάλοι, επαναλαμβάνουν.


Επιστρέφω στην ετήσια έκθεση του State Department, του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ, που δόθηκε προ ημερών στην δημοσιότητα στην οποία συγχαίρει την κυβέρνηση, για την ανέγερση του τζαμιού, αλλά και για την… ΚΑΤΑΔΙΚΗ(!) της Χρυσής Αυγής… Κι αυτό όταν ως γνωστόν η καταδίκη μου είναι στον πρώτο βαθμό και διατηρούμε ακέραιο το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ μέχρι την τελεσίδικη απόφαση.  Αυτό όμως δεν έχει σημασία για τους μεγάλους “δημοκράτες” των ΗΠΑ και της Ελλάδος, που δήθεν σέβονται την δικαιοσύνη. Το ότι αυτοί που μας καταδίκασαν δεν έχουν το ΑΛΑΘΗΤΟ του Πάπα κι ότι περιμένουμε ένα ΕΦΕΤΕΙΟ δεν έχει σημασία για το State Department. Και πόση αξία έχει το τεκμήριο της Αθωότητάς  μας όταν το υπουργείο των εξωτερικών της πλέον ισχυρής χώρας του κόσμου δίνει συγχαρητήρια  για την πρωτόδικη καταδίκη μας;  Όμως ο Θεός είναι μεγάλος και η Αλήθεια στο τέλος θα νικήσει ό,τι και να κάνουν. Μας πολεμάνε ΟΛΟΙ ακόμη και ο πανίσχυρος παράγοντας της παγκόσμιας συνωμοσίας κατά των Εθνών και των Πατρίδων και αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε ΣΩΣΤΑ ακόμη και μέσα από τα κελιά μιας φυλακής.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν και είναι ο εφιάλτης της Δικτατορίας των διεφθαρμένων. “ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ” Σημαίες ψηλά με τους Αγωνιστές και όχι με τους “πονηρούς πολιτευτές” για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, Ελεύθερη και Εθνικιστική!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...