Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Λαθρομετανάστες, ΜΚΟ, Ν.Δ. και απειλές κατά Ελλήνων




Επιμένει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπουργός Μηταράκης για την δημιουργία δομής (χωριού στην πραγματικότητα) προσφύγων (λαθρομεταναστών!) στην Χίο. Επιμένουν και απειλούν. Συγκεκριμένα ο Μηταράκης σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Χίου αναφερόμενος στις αντιδράσεις των Ελλήνων κατοίκων του νησιού δήλωσε:


“Αν κάποιος θέλει να κινηθεί παράνομα εναντίον άδειας που υπάρχει, δεν είναι θέμα που μπορώ να αντιμετωπίσω εγώ”, δήλωση που αποτελεί ευθεία απειλή για επέμβαση των ΜΑΤ εναντίον όσων θα κινηθούν “παράνομα”, όπως ακριβώς έγινε το 2020 με τα ΜΑΤ στην Λέσβο, που κτυπούσαν τους Έλληνες, που διαμαρτύροντο, με εντολή Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη φυσικά. 


Ένα ακόμη γεγονός, που δείχνει ότι το πρόβλημα λαθρομετανάστες υπάρχει και θα υπάρχει και η Ν.Δ. δεν έχει την πολιτική βούληση να το λύσει, όντας ένα κόμμα μαριονέτα της παγκοσμιοποίησης. Ένα κόμμα και ΜΟΝΟ στάθηκε με συνέπεια στο πλευρό των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή, και γι’ αυτό έπρεπε να πάει φυλακή για να καταστρέψουν την Ελλάδα χωρίς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. “Πατριώτες” τώρα που η Χρυσή Αυγή είναι στην φυλακή εσείς τι κάνετε; 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 


Υ.Γ.: Ανενόχλητες συνεχίζουν το αντεθνικό τους έργο οι ΜΚΟ του Σόρος. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της Ν.Δ. ότι θα τις σταματήσει αποδείχθηκαν μία ακόμη απάτη.

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...