Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Περίπτωση Πελώνη - Κυβέρνηση Ν.Δ.: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ..."


 

Για όσους δεν το ξέρουν ή μάλλον δεν τους βολεύει να το ξέρουν η κα. Αριστοτελία Πελώνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος, ήταν και αυτή στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ανήκε (και αυτή!) στον κύκλο του Σημίτη, του πρωθυπουργού των Ιμίων και φυσικά δεν είναι η μόνη. Πιερακάκης, Θεοδωρικάκος (είχε περάσει και αυτός από Σημίτη), Γεραπετρίτης, Χρυσοχοΐδης. Για μια ακόμη φορά η κάλπη (όντας καθ' όλα κάλπικη) έκανε το θαύμα της. Ψήφισαν Ν.Δ. και τους βγήκε πολιτική ΠΑΣΟΚ. 

Μάλιστα η Αριστοτελία Πελώνη όπως καταγγέλλουν αντιμητσοτακικοί πλην νεοδημοκράτες "πατριώτες", το 2012 επώνυμα έβριζε στο διαδίκτυο την Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι κακό... Και εμείς καταγγέλλαμε την Ν.Δ., αλλά δεν πήγαμε μετά μαζί της. Και τι να πει κανείς για τον Γεωργιάδη τον Άδωνι και τον Βορίδη; Αυτά που έχουν πει περί κλεφτών και προδοτών για την Ν.Δ., πριν πάνε στην... Ν.Δ. δεν τα έχουμε πει ούτε εμείς οι Χρυσαυγίτες.

Ζούμε στην χώρα της καθολικής αμνησίας, όπου η τσέπη, αλλά και η βλακεία κάνει delete, διαγράφει κάθε παρελθόν προς χάριν του συμφέροντος. Έτσι φυσικό ήταν τον Ιούλιο του 2019 κάποιοι να μας ξεχάσουν γιατί στην πραγματικότητα δεν ήταν ποτέ μαζί μας.

Ενάντια σε όλους και σε όλα ένα 2,93% (165.700 Έλληνες και Ελληνίδες) έμειναν όρθιοι, απροσκύνητοι, αδούλωτοι. Τους ευχαριστώ, τους Τιμώ και τους καλώ να συνεχίσουν τον Αγώνα για μία ελεύθερη Πατρίδα, την Ελλάδα των Εθνικιστών!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...