Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Οι “Πράσινοι” της Γερμανίας, μία νίκη ενάντια στην “πολιτική ορθότητα” στην Ισπανία και η Νέα Δημοκρατία




Στην Γερμανία προβάλλεται ως πιθανή Καγκελάριος η Αναλένα Μπέρμποκ του κόμματος των “Πρασίνων”, μίας πολιτικής παρατάξεως ολίγον οικολογικής, ολίγον αριστερής και πολύ αμερικανόφιλης. Στην Ισπανία κέρδισε τις εκλογές στην περιφέρεια της Μαδρίτης η Ιζαμπέλ Αγιούσο που δήλωσε ότι όποιον το λένε φασίστα, σημαίνει ότι είναι στον σωστό δρόμο της Ιστορίας και επιπλέον έχει πάρει δημόσια θέση ενάντια στα μέτρα της τυραννίας του κορωνοϊού. ΧΑΟΣ πολιτικό μεταξύ των δύο πολιτικών και το ερώτημα είναι ποια είναι η θέση της Ν.Δ. μέσα σε αυτό το χάος.


Την απάντηση στο ερώτημα μας δίνει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (9 Μαΐου 2021 - Κύριο άρθρο, “ΠΟΛΟΙ”, Σελίδα 2) γράφοντας: 

“Ο έλληνας Πρωθυπουργός (σ.σ. στην εφημερίδα γράφουν το Έλληνας με μικρό και το Πρωθυπουργός με κεφαλαίο) είναι πιο κοντά στη δυναμική υποψήφια των Πρασίνων παρά στον άχρωμο (σ.σ. τον Χριστιανοδημοκράτη δεξιό) αντίπαλό της, όπως είναι πιο κοντά στον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της Ισπανίας παρά στα νέα πρόσωπα της Ισπανικής Δεξιάς”. 


Αυτά γράφουν “ΤΑ ΝΕΑ”, που όλοι ξέρουμε ποιον στηρίζουν πολιτικά. Τα ακούσατε αυτά “δεξιοί” της Ν.Δ., που ψηφίσατε Μητσοτάκη για να φύγει η αριστερά; Συνεχίζοντας τον λιβανωτό στον Μητσοτάκη γράφουν “ΤΑ ΝΕΑ”: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει καλά ότι το μέλλον ανήκει στην αλληλεγγύη και την πράσινη ανάπτυξη και όχι στον πολιτικό εξτρεμισμό κι τον οικονομικό εθνικισμό…”.

“Πράσινη ανάπτυξη”, λοιπό, αυτό θα μας σώσει…

Αλήθεια, θυμάστε ποιος μιλούσε για Δανία του Νότου και “Πράσινη ανάπτυξη”; Ήταν ο Τζωρτζ Παπανδρέου…

Δεν θέλει επίσης η Ν.Δ. τον “οικονομικό εθνικισμό”!

Τι εννοεί; Να ξεπουλήσουμε στους ξένους και τα υπόλοιπα; Ό,τι έχει μείνει δηλαδή ακόμη απούλητο στην Πατρίδα μας; 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...