Τρίτη 4 Μαΐου 2021

"Πατριωτική" Ν.Δ. όπως "πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ: Το νέο ανέκδοτο

 



Το ΠΑΣΟΚ, λένε, το 1987 ήταν έτοιμο να κάνει πόλεμο με την Τουρκία. Ψέματα! Ο ίδιος ο τότε πρέσβυς της Άγκυρας στην Αθήνα είχε γράψει βιβλίο, στο οποίο τονίζει ότι στην κρίση μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας του 1987 είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να υπάρξει στρατιωτική αντιπαράθεση. "Πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ δεν υπήρξε ποτέ, παρά μόνον "πατριωτικές" κορώνες για εσωτερική πολιτική κατανάλωση. 

Ένα ανάλογο "σόου" ζούμε και στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες με μία δήθεν "πατριωτική" Νέα Δημοκρατία με πρωταγωνιστή τον Δένδια, ένα πολιτικό σε όλα μέτριο πλην φιλοδοξιών. Έτσι μετά τις δηλώσεις του, δηλώσεις άνευ ουσίας, ούτε λίγο, ούτε πολύ, κάποιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τον εμφανίζουν ως νέο πολέμαρχο του γένους, που μαστίγωσε(...) τους Τούρκους μέσα στην ίδια τους την χώρα.

Πανικοβλήθηκε μας λένε ο Τσαβούσογλου, άρχισε να τρέμει ο Ερντογάν και όλα αυτά από τον νέο Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, τον Δένδια, που δήθεν εκπροσωπεί την "πατριωτική" Ν.Δ., την παράταξη στην οποία ανήκει το "Η Κύπρος κείται μακράν" του 1974 και η πολιτική της ελληνοτουρκικής "φιλίας" σχεδόν μισού αιώνος. Πιο ένθερμοι υμνητές του Δένδια οι επαγγελματίες "πατριώτες", που ευρίσκονται εκτός μισθολογίου (Pay Roll) Μητσοτάκη. Εάν εισέπρατταν δεν θα είχαν πρόβλημα... Συμβαίνει, όμως, και κάτι άλλο. 

Στον ορίζοντα έχει ήδη διαφανεί η πτώση του Κυριάκου και σπεύδουν να πάρουν σειρά οι "υποψήφιοι". Από το με το ζόρι βουλευτής επαρχίας πρωθυπουργός; Γιατί όχι εάν έχεις "μπάρμπα στην Κορώνη", όπου Κορώνη αυτοί που με το βρώμικο χρήμα έχουν υποδουλώσει τα έθνη; 

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...