Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, και οι “δημοκράτες” των Αθηνών

 





Διαφημίζουν και προβάλουν με κάθε τρόπο τις περίφημες δήθεν συμμαχίες της Ελλάδος με την Αίγυπτο, την Σαουδική Αραβία και άλλα κράτη και κρατίδια άνευ σημασίας, κράτη τα οποία πράγματι δεν έχουν άριστες σχέσεις με την Τουρκία, αλλά σε ουδεμία των περιπτώσεων θα εμπλακούν σε ενδεχόμενη κλιμάκωση της εντάσεως μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας και πόσο μάλλον εάν αυτή εξελιχθεί σε πολεμική αντιπαράθεση. Άλλωστε δεν έχουν εκδηλώσει τέτοια πρόθεση ούτε καν ως υπαινιγμό. Άνθρακες ο θησαυρός, λοιπόν, των δήθεν “συμμαχιών”. Πέραν αυτού ας θυμίσουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν τόσο το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, όσο και της Αιγύπτου.


Η Σαουδική Αραβία μόνο δημοκρατία δεν είναι. Η δυναστεία, τοποτηρητής της Αγγλικής αποικιοκρατίας στο παρελθόν, έτσι ξεκίνησε, κυβερνά την χώρα με τρόπο απολυταρχικό και ο λαός ζει σε καθεστώς δουλοχτητικό. Όσο για την Αίγυπτο είναι μια στρατιωτική δικτατορία, η οποία εκτελεί με αποφάσεις στρατοδικείων τους πολιτικούς της αντιπάλους. Και τα δύο αυτά κράτη έχουν άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ, που δεν ενοχλούνται από το γεγονός ότι δεν έχουν δημοκρατία και δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλο ένα δείγμα της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ της Ουάσιγκτον, που με θράσος παρουσιάζεται σαν ο παγκόσμιος χωροφύλακας της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων  και των πολιτικών ελευθεριών. Και κοντά στους μεγάλους υποκριτές της “Νέας Βαβυλώνας” της Αμερικής και οι μικροί υποκριτές των Αθηνών, οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κομπάζουν για τις καλές τους σχέσεις με την χούντα της Αιγύπτου και τους δυνάστες της Σαουδικής Αραβίας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...