Σάββατο 29 Μαΐου 2021

“Μένουμε Ευρώπη”: παραμένουμε προτεκτοράτο


Με φωνή παλλόμενη από ενθουσιασμό τα ΜΜΕ του γραικυλιστάν ανήγγειλαν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση σε έκθεσή της αναφέρθηκε δυσμενώς στην Τουρκία και η Τουρκία ασφαλώς δεν έδωσε την ελάχιστη σημασία στα λόγια των καρεκλοκένταυρων των Βρυξελλών. Αντίθετα ο Ερντογάν έλαβε την ευκαιρία να δημαγωγήσει και πάλι, παρουσιάζοντας την χώρα του ως διωκόμενη από την Δύση, πράγμα το οποίο ασφαλώς δεν ισχύει. 


Η Ευρώπη, αυτή η Ευρώπη των τραπεζιτών και των υποτακτικών της παγκοσμιοποίησης, ούτε μπορεί, ούτε θέλει να σταματήσει την Τουρκία. Και είναι αυτό μία ακόμη απάντηση στην προπαγάνδα του Συστήματος (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, “ακροδεξιοί” και λοιπό “δημοκρατικό τόξο”), στη προπαγάνδα του “Μένουμε Ευρώπη” γιατί έτσι θα… σωθούμε!  


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θεωρεί ότι τόσο η ένταξη σε αυτήν την “Ευρώπη” και βεβαίως στην ζώνη του Ευρώ δεν προσέφερε τίποτε στο Έθνος και αντίθετα καλλιέργησε και καλλιεργεί ένα επικίνδυνο κλίμα εφησυχασμού, όταν ήδη ο εχθρός είναι εντός των πυλών.


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ -  Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ “ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”; Εκλογές μυρίσανε, πολιτικοί ιδρύουν ιδρύματα, πολιτευτές βαφτίζουν παιδι...