Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Η Χρυσή Αυγή, η κρίση και η χρησιμότητα μίας ελεγχόμενης και πουλημένης δήθεν “ακροδεξιάς”



Όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Σαμαράς διέταξε να μου φορέσουν χειροπέδες και να βγάλουν τις εικόνες, παραβιάζοντας τον νόμο στα κανάλια, έστελνε ένα μήνυμα. Ήταν οι εικόνες αυτές μία επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου (Ψ.Π.) του τύπου ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ανάλογη με αυτές του βίντεο με τον απαγχονισμό του Σαντάμ Χουσεΐν και την βάρβαρη δολοφονία του Καντάφι. Δεν διέρρευσαν τυχαία οι εικόνες και τα βίντεο, είχαν τον σκοπό τους. Ίδιο σκοπό με αυτόν των καρατομήσεων σε δημόσια θέα των εχθρών των βασιλέων στον Μεσαίωνα και την Γαλλική Επανάσταση. Ήθελαν να δείξουν σε όλους τι παθαίνει όποιος τολμά να αντιστέκεται στην εξουσία. Το ίδιο σκοπό είχε και ο Σαμαράς και οι ολιγάρχες που κατέχουν τα κανάλια, δείχνοντας με στις τηλεοπτικές οθόνες ολόκληρης της χώρας και όχι μόνον με τις χειροπέδες στα χέρια. Χρειάστηκαν, όμως, να περάσουν όχι λίγα χρόνια, επτά χρόνια πολέμου, φθοράς, προδοσιών για να μας καταδικάσουν. Τότε ο Σαμαράς πίστευε ότι θα μας εξαφανίσει, αλλά αυτό δεν συνέβη και δεν θα συμβεί ποτέ γιατί πάντοτε θα υπάρχουν Ιδεολόγοι και η Χρυσή Αυγή δεν είπε ακόμη την τελευταία της λέξη. Υπάρχουν ακόμη οι Αγωνιστές και υπάρχει και η τραγική ανεπάρκεια αυτών που κυβερνούν την χώρα, που οδηγείται όλο και περισσότερο στο τέλμα και την παρακμή ό,τι και να λένε οι πληρωμένοι ντελάληδες, που κάνουν συνεχή προπαγάνδα σε κανάλια και φυλλάδες.

Τουρκική απειλή, λαθρομετανάστες, οικονομία σε κατάρρευση, διαφθορά και διαπλοκή, όλα αυτά που πλήττουν ευθέως το Έθνος θεριεύουν.


Στην Λέσβο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που δήθεν θα έδινε λύση στο μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα λαθρομετανάστες, προχωρεί στην ίδρυση μίας πόλεως στην πραγματικότητα λαθρομεταναστών, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και φορείς της νήσου, στην θέση Βάστρια, μία πόλη οργανωμένη μέσα στην καρδιά της Λέσβου. Ανάλογοι σχεδιασμοί υπάρχουν και για την Χίο και για τον Έβρο. Και αυτό την ίδια περίοδο κατά την οποίαν η Ισπανία, χρησιμοποιώντας μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεών της ανάγκασε σε επιστροφή στην Αφρική 4.800 λαθρομετανάστες. Και όσο για τις διαμαρτυρίες κόπασαν, έσβησαν, σχεδόν εξαφανίστηκαν μετά την καταδίκη, την άδικη καταδίκη χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις της Χρυσής Αυγής. Όμως, η ζωή δεν αγαπά το κενό και έτσι το Σύστημα αναζητεί τρόπους να καλύψει το “κενό” της Χρυσής Αυγής. Έχει ανάγκη μιας στημένης και ελεγχόμενης “ακροδεξιάς”, που θα την κρατάει στο χέρι και θα λειτουργεί σαν “βαλβίδα ασφαλείας” του καθεστώτος, προκειμένου να μην σηκώσει πάλι κεφάλι η Χρυσή Αυγή.


Έτσι στην πολιτική “πιάτσα” έχουν στηθεί κάθε είδους τροτέζες του “πατριωτισμού” και του “εθνικισμού” για να κάνουν πολιτικό “πεζοδρόμιο”. Έχουμε “εθνικιστές” αντιφασίστες με δηλώσεις μετανοίας και αποκηρύξεις, έχουμε “πατριώτες” υμνητές του Ισραήλ, που δήθεν θα μας σώσουν από τον Ερντογάν. Έχουμε απ’ όλα όπως στην Ευρώπη, όπου στην Ιταλία ο Σαλβίνι, φορώντας κιπά, στηρίζει τον τραπεζίτη Ντράγκι, στην Γαλλία η Λεπέν με σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ και στελέχη Αφρικανούς, Άραβες και ομοφυλόφιλους, στην Γερμανία με μία λεσβία επικεφαλής, έναν ελληνικής καταγωγής gay διακεκριμένο στέλεχος και στην Αυστρία με ένα κόμμα μέχρι το λαιμό χωμένο στα σκάνδαλα, που στήριζε τον Καγκελάριο Κούρτσ, επίσης εκτεθειμένο σε μεγάλα σκάνδαλα εκατομμυρίων Ευρώ, που ύψωσε την σημαία του Ισραήλ εις ένδειξιν προφανώς συμπαραστάσεως στους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας των σιωνιστών, που βομβαρδίζουν ανελέητα αμάχους στην Λωρίδα της Γάζας. 


Η συνταγή της επιτυχίας της “ακροδεξιάς” στην Ευρώπη είναι να είσαι κλέφτης, να στηρίζεις το Ισραήλ και τους τραπεζίτες και βεβαίως να έχεις στο κόμμα σου αντιφασίστες, ομοφυλόφιλους και ολίγους Αφρικανούς και Ασιάτες. Εάν δεν έχεις τίποτε απ’ όλα αυτά, τότε είσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και πρέπει να τιμωρηθείς σκληρά, που αυτό για την Ελλάδα σήμαινε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ. 


Είναι, όμως, η Ελλάδα Ευρώπη; Μάλλον όχι, σίγουρα ΟΧΙ! Και γι’ αυτό η κάθε είδους ακροδεξιά-μαϊμού θα αποτύχει και οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ Εθνικιστές θα θυμηθούν και θα αναζητήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Την Χρυσή Αυγή, που αντιστέκεται και μάχεται ακόμη και μέσα από το κελί μιας φυλακής.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...