Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Το Ισραήλ, η Παλαιστίνη και οι “πατριώτες”…




Δεκάδες νεκρά παιδιά στην Παλαιστίνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε για τους “δημοκράτες” της Δύσεως, αλλά ούτε και για του ενταύθα “πατριώτες”… Αλλά γι’ αυτούς θα αναφερθώ στην συνέχεια.


Δεν είμαι σίγουρα οπαδός της Χαμάς, αλλά τι απέμεινε σε έναν λαό που ξεριζώθηκε από την γη του και ζει μέσα σε καθεστώς ομηρίας από την αντίσταση; Και επί της ουσίας όλα ξεκίνησαν και πάλι και αυτήν την φορά από την επιθετική πολιτική των σιωνιστών, που θέλουν την απόλυτη κυριαρχία στα Ιερά όχι μόνον των μουσουλμάνων, αλλά και των Χριστιανών στην Ιερουσαλήμ. Και αλήθεια χρειαζότανε να εκλεγεί ο εκλεκτός των σιωνιστών Τζο Μπάιντεν για να ξαναρχίσουν οι βομβαρδισμοί της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ; Τυχαίο ότι όσο ήταν ο Τραμπ δεν είχαμε τέτοια γεγονότα;…


Επιπλέον επικαλούμενος την λογική, σε όσους έχει απομείνει, ποιο κράτος του κόσμου θα έκανε τα όσα κάνει το Ισραήλ χωρίς αντιδράσεις από την διεθνή κοινότητα; Ποιο κράτος του κόσμου θα βομβάρδιζε κατοικημένες περιοχές, δολοφονώντας αμάχους και παιδιά, και δεν θα προκαλούσε σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο; Η απάντηση προφανής: ΚΑΝΕΝΑ μόνο το Ισραήλ… Τα συμπεράσματα δικά σας για το πόσο άδικο έχουν οι “συνωμοσιολόγοι" που λένε και γράφουν τα όσα λένε και γράφουν εδώ και αιώνες.


Για να δούμε τώρα τι συμβαίνει στην χώρα όχι των Γραικών (δυστυχώς!), αλλά των γραικύλων. Όπως γνωρίζετε ο Ερντογάν πήρε το μέρος της Παλαιστίνης. Στα λόγια βεβαίως και τίποτε πέραν αυτού. Δημαγωγεί με το αίμα των νεκρών της Λωρίδας της Γάζας για να ικανοποιήσει την Ισλαμική εκλογική του πελατεία. Στην πραγματικότητα ΠΟΤΕ δεν θα δείτε αληθινή εχθρότητα μεταξύ Τουρκίας και σιωνιστών και αυτό θα φανεί καθαρά όταν ο Ερντογάν τελειώσει, που δεν αργεί και επιστρέψουν στην εξουσία οι ντονμέδες του Κεμαλικού κατεστημένου. Μη περιμένετε, λοιπόν, πόλεμο Ισραήλ-Τουρκίας. Οι εξισλαμισμένοι Ιουδαίοι (ντονμέδες), που εξουσιάζουν την Τουρκία δεν θα γίνουν ποτέ εχθροί με τους εξιουδαϊσμένους Τούρκους (Ασκεναζείμ), που εξουσιάζουν το Ισραήλ.. Και δεν θα δείτε ΠΟΤΕ την Τουρκία να γίνεται στ’ αλήθεια εχθρός με τις ΗΠΑ και… σύμμαχος(!) με την Ρωσία.

Ενάντια στην ΑΛΗΘΕΙΑ της Γεωπολιτικής “πατριώτες” (κατά δήλωσίν τους…) και “εθνικιστές” ( ο Θεός να τους κάνει…) με αφορμή τα γεγονότα στην Παλαιστίνη έλαβαν την αφορμή για νέους “λιβανωτούς” στους σιωνιστές. Τους πιστεύουμε! Είναι ειλικρινείς και το σωστό είναι να τους πιστέψει και το Σύστημα και να τους ρίξει να γλείψουν κανένα κόκκαλο της εξουσίας. Ακόμη και γι’ αυτό είναι ανίκανοι. Με όλους αυτούς είναι δυνατόν να έχει σχέση η Χρυσή Αυγή; Βεβαίως και ΟΧΙ!


Μη μας συγχέετε, λοιπόν, “κύριοι” αναλυτές με όλους αυτούς, μη μας βάζετε στην ίδια πλευρά με τους πολιτικούς απατεώνες, που μέχρι χθες χειροκροτούσαν την Χρυσή Αυγή και ήθελαν και θέση στα ψηφοδέλτιά της και σήμερα πανηγυρίζουν για τους πυραύλους της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ, που δολοφονεί παιδιά στην Λωρίδα της Γάζας. Και δεν είναι “δικαίωμα” στην αυτοάμυνα, όπως είπε η μαριονέτα Τζο Μπαίντεν να κάνεις βομβαρδισμό μίας πόλεως για να αντιμετωπίσεις μία ένοπλη οργάνωση.


Σιωπηλή απόλυτα και η λεγόμενη “ακροδεξιά” της Ευρώπης σε Γαλλία (Μαρί Λεπέν), Γερμανία (AFP), Ιταλία (Σαλβίνι) κλπ. Πολύ βολική “ακροδεξιά” σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, που έπρεπε να εξοντωθεί και εγώ να γράφω τα όσα γράφω από το κελί μίας φυλακής απευθυνόμενος χωρίς προβολή σε λίγους, που είναι όμως αρκετοί. Απέναντι στην δειλή σιωπή των “ακροδεξιών σωτήρων” του Συστήματος οι οπαδοί της Λάτσιο, που διαδήλωσαν στην Ρώμη με σημαίες της Παλαιστίνης. Τίποτε δεν τέλειωσε στην Ευρώπη, κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει το ΑΥΡΙΟ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...