Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Ευρωβαρόμετρο: Σε πτώση η Νέα Δημοκρατία




Παρ’ όλες τις θριαμβολογίες τα κομματόσκυλα όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας της Ν.Δ. γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και γι’ αυτό βιάζονται για εκλογές. Την αγωνία τους, όμως, δεν συμμερίζεται ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Μέρκελ, που έχουν βρει το καλό παιδί για όλες τις δουλειές, που δεν λέει ποτέ όχι.

Από την άλλη πλευρά ο Τσίπρας δεν μπορεί να κερδίσει από την φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όσο για τον χώρο της “ακροδεξιάς” με την επιχείρηση εξοντώσεως(;) της Χρυσής Αυγής τον έχει καθαρίσει. 


Παρά ταύτα μία πολιτική έρευνα μη ελεγχόμενη, το “ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ” δίνει τα σημάδια της κάμψεως της Ν.Δ. Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, που δημοσιεύθηκε προ ημερών, το 77% των Ελλήνων πιστεύει ότι στον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα είναι ίδια (27%) ή χειρότερη (50%). Θεωρεί δε την οικονομική αρκετά ή πολύ κακή το… 90%!!! Στο ερώτημα εάν εμπιστεύεται την κυβέρνηση απαντά το 71% ΟΧΙ. Ποιοτικά στοιχεία με ιδιαίτερη σημασία το 88% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται τα κόμματα, ενώ σε ποσοστό 80% εμπιστεύεται τον Στρατό. Ακόμη σύμφωνα με “έγκυρες πηγές” στα κλιμάκια της Ν.Δ., που λαμβάνουν γνώση των μυστικών δημοσκοπήσεων, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι όλο και πέφτουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις νέες ηλικίες.


Έπρεπε όπως αντιλαμβάνεστε να μπει στην φυλακή η Χρυσή Αυγή, γιατί η Δυναμική της Επιστροφή ήταν βέβαιη.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...