Σάββατο, 22 Μαΐου 2021

Λησμονημένοι ΝΕΚΡΟΙ από το κράτος των γραικύλων
Μια κόκκινη χούντα κυριαρχεί στα ΜΜΕ της Ελλάδας, που έχει απομείνει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης. Έτσι σε κάθε ευκαιρία, που αναφέρονται σε δολοφονίες πολιτικού χαρακτήρα δεν λένε λέξη για τον Μάνο και τον Γιώργο, τα δύο παλληκάρια της Χρυσής Αυγής, που έχυσαν το ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, φυλάσσοντας Θερμοπύλες στην Λεωφόρο Ηρακλείου μία πικρή ημέρα του Νοεμβρίου του 2013. Δεν είναι οι μόνοι ΝΕΚΡΟΙ που λησμονούν. 


Και ήταν Μάιος του 1956 όταν οι Άγγλοι αποφάσισαν τον απαγχονισμό δυο ΓΕΝΝΑΙΩΝ, δυο 20χρονων μαχητών της θρυλικής ΕΟΚΑ, του Καραολή και του Δημητρίου. Η βασίλισσα της Αγγλίας, η Ελισσάβετ που την λιβανίζουν τα κανάλια και οι φυλλάδες του προτεκτοράτου, απορρίπτει την αίτηση χάριτος. Η Ελλάδα συγκλονίζεται και ξεσπούν διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, που φτάνουν στο ύψος της Αγγλικής πρεσβείας. Τέσσερεις διαδηλωτές πατριώτες, που διαδηλώνουν ενάντια στις αγχόνες του Λονδίνου πέφτουν νεκροί. Πότισαν με το ΑΙΜΑ τους το κέντρο της Αθήνας στις αρχές του Μαΐου του 1956. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους θυμήθηκε… Εάν ήταν κομμουνιστές θα είχαμε αφιερώματα στα ΜΜΕ.  Αυτή είναι η Ελλάδα, μια Ελλάδα που ξεχνά και μισεί όποιον αγωνίζεται και πεθαίνει για την Πατρίδα!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και ένα σκίτσο

Δεν μας καταδίκασαν λένε για την πολιτική μας δράση, αλλά για εγκλήματα! Αυτοδιαψεύδονται από μόνοι τους με τα κείμενά τους. Όπως αυτό της Μ...