Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Πλήρης αποτυχία στα Εθνικά θέματα από Ν.Δ.! Υποχώρηση σε όλα τα μέτωπα.




Σύμφωνα με αποκάλυψη της έγκυρης δημοσιογράφου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής κυρίας Κυράς Αδάμ η Ουάσιγκτον, έχοντας στο πλευρό της την Αγγλία προωθεί απόφαση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για αναγνώριση δυο κρατών στην Κύπρο, που σημαίνει την αποδοχή του Αττίλα και την διχοτόμηση. Η ενέργεια αυτή των ΗΠΑ έρχεται μετά από συνομιλίες με την Τουρκία, η οποία θα δώσει ως αντάλλαγμα την “απενεργοποίηση” των ρωσικών πυραύλων S-400. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερντογάν υποσχέθηκε να δώσει στους Αμερικανούς και το λογισμικό των S-400 και αυτό θα δώσει την δυνατότητα στο ΝΑΤΟ να θωρακιστεί ηλεκτρονικά έναντί τους. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα προς πλήρη αποκατάσταση των σχέσεων του Ερντογάν με τις ΗΠΑ και τον νέο τους πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος σαν δήθεν “φιλέλληνας” θα τους τιμωρούσε για… χάρη μας! 

Δεν είναι, όμως, το μόνο μέτωπο, στο οποίο οι γελοίοι “πολέμαρχοι” του κράτους των Αθηνών χάνουν και μαζί με αυτούς χάνει δυστυχώς και η Ελλάδα. Εξελίξεις έχουμε και στις Τουρκο-Αιγυπτιακές σχέσεις, όπου στο Κάιρο είχαμε πολιτικές διαβουλεύσεις για την εξομάλυνση των σχέσεων των δυο χωρών, όπως επίσημα ανακοίνωσαν τα υπουργεία εξωτερικών Τουρκίας και Αιγύπτου.


Τα ίδια και χειρότερα στο μέτωπο της Λιβύης. Ο πρωθυπουργός της οποίας Αμπντούλ Χαμίντ μετά από την συνάντησή του με τον Τσαβούσογλου δήλωσε ότι το Τουρκο-Λιβυκό μνημόνιο για την ΑΟΖ, που παραβιάζει τα Ελληνικά δίκαια ισχύει και δεν πρόκειται να αναθεωρηθεί. Και είναι η δήλωση του αυτή η απάντηση στις κορώνες και τους πανηγυρισμούς του Δένδια.

Συνοψίζοντας έχουμε: Προς πλήρη αποκατάσταση οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας, επιβεβαίωση της Τουρκο-Λιβυκής συμμαχίας και προσέγγιση με Αίγυπτο και ταυτόχρονα άνευ όρων παράδοση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα αμερικανικά συμφέροντα και αμερικανική βάση η Αλεξανδρούπολη ή μάλλον και η Αλεξανδρούπολη, αφού στην πραγματικότητα είναι όλη η Ελλάδα.


Αναμενόμενα όλα αυτά. Όσοι περίμεναν εθνική πολιτική από την Νέα Δημοκρατία ή βλάκες είναι ή πληρώνονται για να παριστάνουν τους βλάκες.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Φυλακές Δομοκού 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...