Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Πατρίδα και Πίστη ενάντια σε Παγκοσμιοποίηση




Όλα ξεκίνησαν από τον τόκο και θεριέψανε με τον λαό “των μαγαζατόρων”, που είναι η δυστυχία της Ευρώπης, του Άγγλους όπως έλεγε ο Μεγάλος Κορσικανός στρατηλάτης. Το εμπόριο και το χρήμα δεν θέλουν σύνορα, δεν θέλουν Πατρίδες, Έθνη, Θρησκείες. Όποιος δεν έχει θεό του τον Μαμωνά, το χρήμα, είναι ο απόλυτος εχθρός των μεγάλων αρχόντων των τραπεζών και των χρηματιστηρίων. Όποιος και οτιδήποτε στέκεται απέναντι στα σχέδια για μία παγκόσμια εξουσία, για την περίφημη παγκοσμιοποίηση πρέπει να τελειώσει. Κάθε Πίστη, κάθε Πατρίδα, κάθε Ιδεολογία, που δουλικά δεν ακολουθεί τον χυδαίο ρυθμό της ζοφερής αυτής εποχής πρέπει να συντριβεί. Θα επιτύχουν στα σχέδιά τους; Σίγουρα ΟΧΙ! Όμως, θα δοθεί μάχη, μία μάχη σε κάθε γωνιά της Γης. 


Η νέα Βαβυλώνα, οι ΗΠΑ, θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την νέα παγκόσμια τάξη. Θα βρούνε πάντως στο πέρασμα του χρόνου πολλούς απέναντί τους. Ερωτηματικά που θα γεννήσει το μέλλον η Κίνα, η Ρωσία, οι Εθνικιστές της Ευρώπης, το Ιράν και οι Σιίτες, η Ινδία. Πολύ παράξενος ο κόσμος για να του επιβάλλεις έναν νόμο, νόμο ενιαίο για όλους και για όλα. Το βέβαιο είναι ότι η Πίστη των Ελλήνων, η ΕΘΝΙΚΗ ταυτότητα, οι Ιδέες και οι Αξίες του Μεγάλου Πολιτισμού μας, διατάσσουν όλους μας να αντισταθούμε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, που είναι η δυστυχία μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Φυλακές Δομοκού 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...