Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Οι νέες “Χρυσαυγιάδες” και το τεκμήριον την Αθωότητος




Την εβδομάδα που πέρασε οργίασαν και πάλι τα κανάλια κατά της Χρυσής Αυγής, επαναλαμβάνοντας ψεύδη, τα οποία αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύδη στο δικαστήριο, που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια και έξι μήνες. Και αυτό ενώ είναι γνωστό ότι για να θεωρηθεί ένας κατηγορούμενος ΕΝΟΧΟΣ πρέπει να υπάρχει  τελεσίδικη καταδίκη. 


Περιμένουμε ένα Εφετείο και εάν “υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας” δεν θα ακούσουν τις κραυγές ενός καθοδηγούμενου όχλου, ούτε τα ουρλιαχτά των πληρωμένων ντελάληδων ενός διεφθαρμένου καθεστώτος των δελτίων των 8 και των κατακίτρινων φυλλάδων τα πρωτοσέλιδα.


Διεκδικούμε το ΑΘΩΟΣ γιατί "εγκληματική οργάνωση” δεν υπήρξε ποτέ και μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας και την πολιτική μας δράση με “τεκμήρια” δημόσιες ομιλίες και αγορεύσεις ακόμη και μέσα στην βουλή!


ΕΠΤΑ μήνες έχουν περάσει από την απόφαση, που με καταδίκασε και ακόμη δεν γνωρίζω, ευρισκόμενος στις φυλακές Δομοκού, τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της ενοχής μου, το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, που δεν υπάρχει, αφού ακόμη δεν υπάρχει, δεν έχει γίνει γνωστό το ΣΚΕΠΤΙΚΟ της καταδίκης μου. Δηλώνω ΑΘΩΟΣ και συνεχίζω να είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και εάν αυτό είναι έγκλημα ας έχουν το θάρρος να του πουν.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021