Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Καλή Ανάσταση και λευτεριά σε όλους τους Έλληνες




Εύχομαι από το κελί μίας φυλακής όπου βρίσκομαι άδικα καταδικασμένος για τις Ιδέες μου Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες. Εύχομαι γρήγορα να τελειώσει ο Γολγοθάς του έθνους και να απαλλαγεί από τους σταυρωτές και τυράννους του ο Ελληνισμός, τον οποίο οδηγούν από το κακό στο χειρότερο.


Μεγάλη Εβδομάδα στις φυλακές Δομοκού και τα πληρωμένα κανάλια του ψεύδους και της διαφθοράς να στήνουν τους δικούς μας Σταυρούς, νέες Χρυσαυγιάδες γεμάτες ψέματα, τα ίδια ψέματα που δεν αποδείχθηκαν στην δίκη μας. Επτά μήνες έχουν περάσει από την καταδίκη μας της 7ης Οκτωβρίου και ακόμη σήμερα επτά μήνες μετά, δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο μας καταδίκασαν. Μας έστειλαν στην φυλακή έτσι γενικά και αόριστα λέγοντας ότι είμαστε ένοχοι χωρίς να μας πουν τον λόγο, τα στοιχεία και τις αποδείξεις της ενοχής μας! 


Ο δικός μας Γολγοθάς δεν με εμποδίζει να απευθύνω την ευχή Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες, που απροσκύνητοι συνεχίζουν να μάχονται για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία. Για μια Σημαία και μια Ιδέα που είναι πάνω απ’ όλα!


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...