Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

6 Μαΐου 2012 - 6 Μαΐου 2021: Από τον θρίαμβο στις φυλακές Δομοκού…
Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο χειρότερος εφιάλτης ενός διεφθαρμένου Συστήματος έγινε πραγματικότητα και ένα πρωτοπόρο Κίνημα, Κίνημα Εθνικιστικό και αντικαπιταλιστικό εισήλθε θριαμβευτικά στην Βουλή με ένα ποσοστό 7%!

Δηλώνω υπερήφανος γιατί κατόρθωσα κυριολεκτικά εναντίον όλων να βγάλω τον εθνικισμό από το περιθώριο και να το οδηγήσω στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής της χώρας, καθιστώντας τον για πέντε ολόκληρα χρόνια μάλιστα, την τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδος!


Όλα αυτά τα χρόνια το Σύστημα με πολέμησε σκληρά και άντεξα τις βρώμικες επιθέσεις του, τα ψεύδη του και την “δολοφονία χαρακτήρα”, έναν Σύστημα που για τον σκοπό του στρατολόγησε ακόμη και ανθρώπους εντός των τειχών που με χειροκροτούσαν με πάθος και σήμερα με κατηγορούν. 


Ό,τι και να κάνουν εχθροί και “φίλοι” η 6η Μαΐου 2012 θα γραφτεί στην Ιστορία και αυτή η Ιστορία ανήκει ΜΟΝΟ σε όσους παραμένουν πιστοί στα τιμημένα λάβαρα με τον Μαίανδρο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και ένα σκίτσο

Δεν μας καταδίκασαν λένε για την πολιτική μας δράση, αλλά για εγκλήματα! Αυτοδιαψεύδονται από μόνοι τους με τα κείμενά τους. Όπως αυτό της Μ...