Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

6 Μαΐου 2012 - 6 Μαΐου 2021: 9 χρόνια μετά




Όταν τον Νοέμβριο του 2010 κέρδισα το 5,3% στον Δήμο Αθηναίων και εξελέγην δημοτικός σύμβουλος το ΠΑΣΟΚ κρατούσε ακόμη τις δυνάμεις του και κέρδιζε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Περιφέρεια Αττικής και άλλους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες. Δεν είχε αρχίσει, λοιπόν, η πολιτική φθορά των Μνημονίων. Μεγάλο ψέμα επομένως ότι η Χρυσή Αυγή ήταν καρπός και γέννημα της κρίσεως. 


Πώς φτάσαμε στο 5,3% των Αθηνών; Βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και οργανώσεως, βασισμένου στην πολιτική πραγματικότητα ότι πρώτα από την Αθήνα ξεκινά ένα νέο πολιτικό Κίνημα και μοιραία εάν εδραιωθεί σε αυτήν απλώνεται στην Περιφέρεια. Ποιού επιτυχία ήταν αυτό όλοι γνωρίζουν, ακόμη και οι φθονεροί, οι οποίοι επιχειρούν να επιβιώσουν πολιτικά διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. 


Από τις αρχές του 2011 όλοι περίμεναν εκλογές και έτσι ήμουν υποχρεωμένος και το έκανα με ζήλο να γυρίσω μία, δύο σε κάποιες περιοχές και περισσότερο την Ελλάδα, όντας αποκλεισμένος από κανάλια και εφημερίδες. Και ήταν στις αρχές του 2011 όταν από γνωστό μου δημοσιογράφο είχα την πληροφορία ότι η Χρυσή Αυγή περνά στις “κρυφές” δημοσκοπήσεις το 3% και εισέρχεται στην Βουλή. Θυμηθείτε ότι αρχές του 2011 δεν υπήρχε ακόμη η πολιτική κρίση, που οδήγησε το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφια ποσοστά και τον ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση πρώτα και μετά στην εξουσία. Μία ακόμη απόδειξη ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε μια παραξενιά της τύχης και δημιούργημα των περιστάσεων όπως υποστηρίζουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Συστήματος, αλλά και πολλοί “νεοπατριώτες” (τέως εθνικιστές, φασίστες, εθνικοσοσιαλιστές κλπ.). Και το υποστηρίζουν αυτό για να πλήξουν και να μειώσουν την ηγεσία της Χρυσής Αυγής (κυρίως εμένα…), αφού τότε αυτοί ήσαν παντελώς ΑΓΝΩΣΤΟΙ και πολιτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και σίγουρα η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν οφείλεται σε αυτούς. Ήταν απλά καλοί πολιτικοί στρατιώτες και μόνο και αυτό το έχασαν στο πέρασμα του χρόνου, αφού όπως σοφά λέει ο λαός “τα στερνά τιμούν τα πρώτα” και τα χειρότερα στερνά τους, που έρχονται, δεν τα έχουμε δει ακόμα.


Έτσι φτάσαμε από τις Δημοτικές εκλογές του 2010 στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012 με την θριαμβευτική είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή με ένα 7%! Προηγουμένως είχαμε την πολιτική φθορά του κόμματος Καρατζαφέρη με την στάση του στο Μνημόνιο σε πρώτο χρόνο και την προδοσία του από βασικούς βουλευτές του (Βορίδης, Γεωργιάδης, Βελόπουλος), που προσχώρησαν στην Νέα Δημοκρατία σε δεύτερο χρόνο, μια προδοσία, η οποία τον έφερε σε δύσκολη πολιτικά θέση. Παρ’ όλα αυτά κράτησε ο Γ. Καρατζαφέρης στις εκλογές του Μαΐου σχεδόν το 3% (2,9% εάν δεν κάνω λάθος) και αυτό δείχνει επίσης ότι η Χρυσή Αυγή δεν αναδείχθηκε πολιτικά από την πτώση του ΛΑ.Ο.Σ., αφού αυτό έχασε ένα ποσοστό μικρότερο του 3% από τις εκλογές του 2009 και η Χρυσή Αυγή κέρδισε το 7%!

Αμέσως μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012 άρχισε η επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου και τα σχέδια των αρουραίων του παρακράτους για διάσπαση και διάλυση της Χρυσής Αυγής. Ενάντια σε όλους κυριολεκτικά η Χρυσή Αυγή προχωρούσε, σημειώνοντας συνεχή άνοδο. Έφθασε να αγγίζει το 20% στις δημοσκοπήσεις μέσα σε ένα μόλις χρόνο. 15% της έδιναν το καλοκαίρι του 2013 και 18% λίγες ημέρες πριν την φυλάκισή μου. Μία φυλάκιση ΑΔΙΚΗ για ένα γεγονός για το οποίο δεν είχα την οποιαδήποτε γνώση και ούτε βεβαίως αποτελούσε έργο του πολιτικού μας αγώνα. Αντίθετα είχα δώσει αυστηρές εντολές να αποφεύγονται τα επεισόδια και υπάρχουν οι εντολές αυτές με επίσημα κομματικά έγγραφα μέσα στην δικογραφία, αλλά δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν από αυτούς, που ήθελαν οπωσδήποτε να μας καταδικάσουν. Για να φτάσουν, όμως, και να μπορούν να προβούν στην τελευταία πράξη του “ΠΟΓΚΡΟΜ” απαραίτητο ήταν να αποδυναμώσουν την Χρυσή Αυγή. Πως το επέτυχαν αυτό γνωστό και γνωστές και οι ευθύνες όσων έπαιξαν και παίζουν το παιχνίδι του Συστήματος. 


Για το τι συνέβη μεταξύ Μαΐου του 2012 και Ιουλίου του 2019 ασφαλώς και θα μιλήσω και θα απαντήσω σε όλα και προπαντός σε αυτούς, που ευνοήθηκαν και έχουν το θράσος να μιλούν περί “ευνοιοκρατίας”!


Μάιος 2012 - Μάιος 2021 και από την θριαμβευτική είσοδο στην βουλή στις φυλακές Δομοκού. Ας μην υποκρίνονται ότι λυπούνται τα τρωκτικά του λεγόμενου “πατριωτικού” χώρου, που μιλάνε χωρίς να ντρέπονται για ενότητα, όταν αυτοί οι ίδιοι ήταν, που πολέμησαν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή και λασπολόγησαν με κάθε τρόπο την την προσπάθειά μου, μία προσπάθεια σκληρή 6 ολόκληρων χρόνων (Σεπτέμβριος 2013 - Ιούλιος 2019) να κρατήσω ζωντανό το Εθνικιστικό Κίνημα, όντας υπόδικος για κακούργημα και προφυλακισμένος για 18 ολόκληρους μήνες. Και το κράτησα και θα το κρατούσα εάν δεν υπήρχαν οι προδότες και οι λιποτάκτες. Παρά ταύτα 9 χρόνια μετά έχω να στείλω ένα μήνυμα. Το μήνυμα ότι δεν προσκύνησα, ότι είμαι ακόμη όρθιος και υπερήφανος γιατί παραμένω ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!

Είναι γεγονός ότι το Εθνικιστικό Κίνημα σημαίνει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δέχτηκε σκληρά και αποφασιστικά κτυπήματα. Θέλω να πιστεύω ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος Νικά και σε αυτήν την Αλήθεια επιμένω να πιστεύω και να αγωνίζομαι.   


Κανένας δεν ξέρει τι κρύβει το Αύριο. “Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον”. Ψηλά τις Σημαίες για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

Φυλακές Δομοκού 2021 


Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...