Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Κανάλια και πένες αγορασμένες: Τα 45άρια του Συστήματος




Στις 22 Οκτωβρίου του 2020 όταν και υπήρξε και η τελική απόφαση για την ΑΔΙΚΗ φυλάκισή μου έξω από το σπίτι μου είχαν στηθεί (από μέρες…) δεκάδες κάμερες και σχεδόν πενήντα, εξήντα δεν τους μέτρησα δημοσιογράφοι. Κάποτε η εξουσία χρησιμοποιούσε δολοφόνους, που έβγαιναν μέσα από το σκοτάδι για να εξοντώνει τους αντιπάλους της. Τώρα έχει τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τα κανάλια και εκτελεί κανονικά ηθικά και πολιτικά όσους αντιστέκονται στην τυραννία.


Εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες τα αισχρά γεμάτα, μίσος και ψέματα κατά της Χρυσής Αυγής πρωτοσέλιδα και δελτία ειδήσεων. Τώρα μετά την φυλάκιση στον Δομοκό, έχοντας περάσει έξι μήνες χωρίς επισκεπτήριο απομονωμένος απόλυτη σιωπή, ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ. Δεν τους απασχολούμε πλέον, τέλειωσαν μαζί μας και όσο για την οργή του Λαού έχουν έτοιμους πολλών ειδών μαριονέτες του Συστήματος, μαριονέτες κάθε είδους: εθνικοφιλελεύθερους, πρώην Πασόκους (του “πατριωτικού”), “πατριώτες”, πρώην αριστερούς μέχρι και πρώην χρυσαυγίτες πλέον σήμερα “αντιναζί”, από όλα έχει ο “μπαξές” ο φτιαγμένος για την εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού.


Δήλωση, λοιπόν, έξω από το σπίτι μου για μία φωτογραφία με χειροπέδες και μετά φυλακή κάπου στο πουθενά και σιωπή, λήθη, λησμονιά. Να πως λειτουργούν τα 45άρια του αμαρτωλού καθεστώτος και αυτοί που πατάνε την σκανδάλη είναι μία συμμορία μισθοφόρων, οι οποίοι αναλαμβάνουν τον ρόλο του εκτελεστικού αποσπάσματος ενάντια σε κάθε πρόσωπο και πολιτική δύναμη, που αντιστέκεται στα σχέδια του αφέντη που τους πληρώνει.

 

Αρκεί η συνωμοσία σιωπής των μηχανισμών προπαγάνδας της εξουσίας για να εξαφανίσει μία Ιδέα; Κατηγορηματικά απαντώ ΟΧΙ και επιμένω σε αυτό γράφοντας το κείμενο αυτό κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά πίσω από τα κάγκελα.  


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ΣΠΑΣΤΕ την Συνωμοσία της Σιωπής σε δρόμους και σε πλατείες, σε δρόμους και σε χωριά, με συνθήματα, φυλλάδια, με την ίδια την ψυχή σας φωνάξτε: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...