Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ευρωπαϊκή Ένωση 40 χρόνια. Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής στην Ευρώπη των τοκογλύφων




Εορτάζει το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και από τον εορτασμό δεν λείπει και η αριστερά της παγκοσμιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα ΝΑΙ και υποτάχθηκε στον διεθνή καπιταλισμό.


Ενάντια σε όλους αυτούς θυμηθείτε ότι έλεγαν στον ελληνικό λαό ότι με την ένταξη στην Ευρώπη, αυτή που δεν είναι Ευρώπη, θα γλιτώσουμε από την τουρκική απειλή. 40 χρόνια μετά αποδεικνύεται ότι έλεγαν ψέματα! Και είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι θα καταντήσουν οι Έλληνες τα γκαρσόνια της Ευρώπης και μάλιστα γκαρσόνια χωρίς πελάτες… 


Η Μεταπολεμική Ελλάδα με την οικονομική ανάπτυξη που επέτυχε αρχής γενομένης με Παπάγο και Μαρκεζίνη και με το καθεστώς της 21ης Απριλίου είχε δημιουργήσει μια εθνική οικονομία ισχυρή που κατέστρεψε η περίφημη ένταξη στην Ευρώπη. Μια Ευρώπη ψεύτικη που δεν έχει καμιά σχέση με τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό μια Ευρώπη σχεδόν άοπλη υποχείριο των ΗΠΑ. Μια Ευρώπη που απομονώνει θεωρώντας εχθρό της την Ρωσία και εκατοντάδες εκατομμύρια Ορθοδόξων. 


Η Ευρώπη δεν μας έσωσε. Ξεριζώσαμε ελιές, καταστρέψαμε την αγροτική μας παραγωγή και την βιομηχανία μας και με την ένταξη στο περίφημο ευρώ του Σημίτη έγινε η Ελλάδα προτεκτοράτο και επαρχεία των ξένων , αφού δεν εννοείται εθνική ελευθερία σε ένα κράτος χωρίς εθνικό νόμισμα. 


Ζούμε ημέρες πτώσης και παρακμής που έφεραν τα 40 χρόνια αυτής της ψεύτικης και κάπηλης Ευρώπης με την εγκληματικότητα στα ύψη, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες με την παγκοσμιοποίηση να απειλεί με καταστροφή της εθνική μας ταυτότητα.  

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει να εορτάσει τίποτε για τα 40 χρόνια σε αυτήν την Ευρώπη, αντίθετα καταγγέλλει αυτούς που οδήγησαν την Πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση και καλεί σε αγώνα για εθνική ελευθερία.

Ν.Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

Φυλακές Δομοκού

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...