Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

200 χρόνια από το 1821: Ούτε λέξη για την Ρωσοτουρκική συνθήκη του 1829
Συνεχίζεται η προπαγάνδα του ξενόδουλου καθεστώτος για το 1821. Το “Αγγλικό” κόμμα, που σήμερα είναι Αμερικανικό, συνεχίζει να κυριαρχεί από Μαυροκορδάτο μέχρι Μητσοτάκη.


Μέσα στα πλαίσια αυτά διαβάσαμε άρθρο στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” (9 Μαΐου 2021, Σελίδα Α22) με τίτλο “Η διπλωματία μετά το 1821)

Στο άρθρο γινότανε αναφορά στην Συνθήκη του Λονδίνου του 1827, με την οποία προβλεπότανε ΟΧΙ Ανεξαρτησία, αλλά αυτονομία υπό την κυριαρχία του Σουλτάνου και στο Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830 με το οποίο αναγνωριζότανε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Ελλάδος. Ούτε λέξη όμως για τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο, με τον οποίον έφτασαν τα στρατεύματα του Τσάρου στην Ανδριανούπολη, αναγκάζοντας την Τουρκία στην συνθήκη του 1829, με την οποία (Άρθρο 10) υποχρεωνότανε ο Σουλτάνος να αναγνωρίσει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της Ελλάδος. 

Ακόμη στο ίδιο άρθρο γινότανε αναφορά ότι η Ελλάδα διόριζε τον Πρέσβη της στην Ρωσία έναν… Άγγλο (!), τον γνωστό Τσωρτς, που είχε συγκρουστεί με τον Καραϊσκάκη και είχε χάσει την Ακρόπολη, διορισμό, που δεν αποδέχτηκε ο Τσάρος.


Η Ξενοκρατία καλά κρατεί… 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...