Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Μας καταστρέψανε για το… καλό μας. Κορωνοϊός - Ψήφοι: Σημειώσατε 1




Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα κορονωϊός η κυβέρνηση Μητσοτάκη τραγικός, όπως τραγική είναι και η δημόσια ζωή της χώρας. Τελειώνει ο Απρίλιος του 2021 και ήδη είμαστε στον δεύτερο χρόνο απαγορευτικών μέτρων, προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία που σύμφωνα με τους αριθμούς, που δεν λένε ποτέ ψέματα δεν προστατεύθηκε. Αναφέρομαι στους πραγματικούς αριθμούς και όχι σε αυτούς, που μαγείρεψαν τα κανάλια, προκειμένου να βγάλουν σωτήρα τον Μητσοτάκη και που για την υπηρεσία τους αυτή εισέπραξαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αριθμούς η Ελλάδα έχει περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν προβάλλεται βεβαίως από τα ΜΜΕ. Απαραίτητη και σημαντική η διαπίστωση ότι εξ ίσου τραγική ήταν και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί το αντίπαλο πολιτικό δέος της Ν.Δ.. Επί έναν ολόκληρο χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ σιωπούσε και η σιωπή του αυτή ήταν μία ξεκάθαρη συναίνεση στα μέτρα της κυβερνήσεως Ν.Δ., που σχεδόν κατέστρεψαν κυριολεκτικά την εθνική οικονομία.


Θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας τον κορωνοϊό και τα μέτρα μόνον τις τελευταίες εβδομάδες, σπεύδοντας σαν κοράκι να εισπράξει την φθορά του Μητσοτάκη από την αλλοπρόσαλλη πολιτική του. 


Είναι γεγονός ότι μέχρι τους τελευταίους μήνες του 2020 ο λαός κατεχόμενος από το αίσθημα του τρόμου, που είχαν καλλιεργήσει τα ΜΜΕ (κανάλια, εφημερίδες, διαδίκτυο), έσκυβε το παθητικά το κεφάλι στην τυραννία του κορονωϊού, μία τυραννία που δεν αφορούσε μόνο την Ελλάδα, αλλά είχε απλωθεί σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Βλέποντας, όμως, οι πολίτες ότι χάνουν τις δουλειές τους, την ζωή τους, την ελευθερία τους μοιραίο ήταν να αρχίσει πλέον να αμφιβάλλει και να αντιδρά στα μέτρα πανικού της Ν.Δ., που δεν έδιναν λύση στο πρόβλημα της δημόσιας υγείας. Έτσι σε δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύθηκε προ ημερών το 81% των πολιτών θέλει άνοιγμα των δραστηριοτήτων, αφού πλέον έχει ζήσει το γεγονός ότι ο περιορισμός δεν βοήθησε στον περιορισμό του covid και το μόνο που έκανε ήταν να καταστρέψει περιουσίες και οικογένειες. Από την ίδια δημοσκόπηση ικανοποιημένο από τα μέτρα είναι μόλις το 40% όταν έναν χρόνο πριν ήταν το 90%! Ιδιαίτερα σημαντικό το εύρημα της πολιτικής έρευνας-δημοσκοπήσεως ότι το 64% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι αποφάσεις των ιατρών-λοιμωξιολόγων επηρεάζονται από τι επιθυμίες της κυβέρνησης και ότι μόνο ένα 20% (μόλις 1 στους 5 Έλληνες) πιστεύει ότι δεν επηρεάζεται.


Συμπέρασμα προφανές: Τα μέτρα δεν είναι για το “καλό” μας, δεν λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά αποτελούν ΠΟΛΙΤΙΚΟ χειρισμό της κυβερνήσεως Ν.Δ.. Αυτό άλλωστε ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ και από την δημοσκόπηση των πρακτικών της επιτροπής και από το γεγονός ότι η κυβέρνηση κατέθεσε νόμο να μην έχουν ποινικές ευθύνες οι ιατροί για τις αποφάσεις και την ψήφο τους για μέτρα και εμβόλια. Εάν αυτό δεν είναι απόδειξη ότι παίζεται ένα πολιτικό παιχνίδι γύρω από τις χιλιάδες θανάτους και την καταστροφή της οικονομίας ενός ολόκληρου λαού, τότε τι είναι; 


Όμως τα κακά νέα για την κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ. Ένα από τα “δυνατά” χαρτιά της Ν.Δ. ήταν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Και σε αυτό το θέμα ο Μητσοτάκης έχει πάρει την κατηφόρα. Μόνο ένα 32% δηλώνει ικανοποιημένο, παρ’ όλη την “πλύση εγκεφάλου” και την προπαγάνδα των καναλιών, ενώ ένα 56% δηλώνει ΟΧΙ! Πάει, λοιπόν, και το μεγάλο παραμύθι των “σερίφηδων” της Ν.Δ.. Η εγκληματικότητα συνεχίζει να κτυπάει κόκκινο. Αξίζει στο σημείο αυτό να τονιστεί η πλήρης ΑΣΥΔΟΣΙΑ, που επικρατεί σε δρόμους και σε πλατείες, όπου ο καιρός που η αστυνομία έκανε συλλήψεις και έκοβε πρόστιμα τελείωσε γιατί κοστίζουν ψήφους! Αυτός είναι ο δήθεν εχθρός του “λαϊκισμού” σοβαρός λόγος της Ν.Δ.. Όλα θυσία για ψήφους, ακόμη και η δημόσια υγεία, σύμφωνα πάντα με αυτά που αυτοί έλεγαν έναν ολόκληρο χρόνο, επιβάλλοντας μία ΤΥΡΑΝΝΙΑ στους Έλληνες.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ. Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...