Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο ΣΥΡΙΖΑ και το “γκοβέρνο μιλιτάρε” του Νικηταρά

 

Με νέα δήλωση όχι μόνον γεμάτη θράσος, αλλά και εντελώς ανιστόρητη προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ελληνικό Λαό, δηλώνοντας δι’ επιφανούς στελέχους του ότι είναι το κόμμα τους το κόμμα του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη και των καπεταναίων. Τι σχέση μπορεί να έχει αλήθεια ο Κολοκοτρώνης με τον Μακρυγιάννη, ο οποίος ήταν στην πλευρά των Ρουμελιωτών μισθοφόρων του Μαυροκορδάτου, που πολεμούσαν ενάντια στον Κολοκοτρώνη πληρωμένοι από το αγγλικό δάνειο; Ασφαλώς καμία. Δεν έχει όμως αυτό καμία σημασία για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δυστυχώς και για τον Ελληνικό Λαό, που φρόντισε η “δημοκρατία” της μεταπολίτευσης να είναι τραγικά και επικίνδυνα ανιστόρητος. Θα έπρεπε να ξέρουν επίσης οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι καπεταναίοι σύμφωνα με τα μαρτυρημένα ιστορικά λόγια του Νικηταρά ήθελαν να κάνουν “γκοβέρνο μιλιτάρε”, δηλαδή στρατιωτική κυβέρνηση σαν αυτή του Μεταξά και του Παπαδόπουλου. 

Ας μην τσακώνονται όμως ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. για το ποιοι είναι οι πολιτικοί επίγονοι των τουρκοκοτζαμπάσηδων. Είναι και οι δύο για λογαριασμό του ξένου αφέντη που έχει καταντήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...