Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Δένδιας: Γιουσουφάκι στον Ερντογάν, “τουρκοφάγος” για τα κανάλια του Μητσοτακιστάν
Όλοι είδαμε στις οθόνες των τηλεοράσεών μας τον υπουργό εξωτερικών της χώρας να χαιρετά με ισλαμικό τρόπο τον νεοσουλτάνο Ερντογάν στο Σεράι του στην Άγκυρα. Και μη μας πούνε πως ήταν δείγμα ευγένειας και καλής συμπεριφοράς γιατί δεν έχουμε δει άλλον ευρωπαίο αξιωματούχο να χαιρετά κατά τον ίδιο τρόπο τον Ερντογάν, Το σκηνικό είχε και συνέχεια… Με τον Ερντογάν να κάθεται στον χρυσοποίκιλτο θρόνο του με δύο τουρκικές σημαίες δεξιά και αριστερά (για ελληνική σημαία ούτε ίχνος) και σε χαμηλότερο ύψος να κάθεται ο Δένδιας και ο Τσαβούσογλου, θυμίζοντας εκπροσώπους των μιλιέτ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ακολούθησε η κοινή συνέντευξη τύπου, στην οποία ο Δένδιας παραδέχτηκε ότι η Τουρκία τον προηγούμενο χρόνο όχι απλά έχει παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία μία φορά αλλά εκατοντάδες. Στην συνέχεια τα όσα είπε ήταν τα αυτονόητα προκειμένου να κρατήσει τα προσχήματα. 


Μετά από όλα αυτά ζήσαμε ένα ακόμη όργιο προπαγάνδας του Συστήματος που έκανε κυριολεκτικά το μαύρο άσπρο και ούτε λίγο ούτε πολύ μας παρουσίασαν τον Δένδια σαν τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο και ότι δήθεν η Τουρκία τρέμει ακόμη από πανικό από την επίσκεψη Δένδια! 


Και ήταν στην προεκλογική περίοδο του 2019 όταν ευθέως μίλησα προς τον λαό και είπα ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης φέρνουν τις “Πρέσπες” του Αιγαίου και δυστυχώς δικαιώθηκα.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος 

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...