Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Νέος ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας: Στο πλευρό του Μπάϊντεν η Ν.Δ.

 



Ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, 25η Μαρτίου του 2021, και πλοίο του πολεμικού μας Ναυτικού ήταν στην Μαύρη Θάλασσα  μαζί με άλλους “συμμάχους” (και με Τούρκους!) σε άσκηση, που είναι φανερό ότι έχει σκοπό την προετοιμασία για αντιμετώπιση του… Ρωσικού κινδύνου. Και αυτό την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο το πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας.


Για του λόγου το αληθές και για όσους δεν το έμαθαν στην πολυεθνική άσκηση “SEA SHIELD 21”, η οποία διοργανώθηκε από τις ρουμανικές ένοπλες δυνάμεις στη Μαύρη Θάλασσα, έλαβε μέρος το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) “ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ” από την Παρασκευή 19 έως την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021. Στην εν λόγω άσκηση συμμετείχαν μονάδες και μέσα του πολεμικού ναυτικού της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, των ΗΠΑ, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας, καθώς και οι μονάδες της Μόνιμης Συμμαχικής Ναυτικής Δύναμης 2 “Standing NATO Maritime Group Two (SNMG 2)”.


Το μόνο που λείπει από αυτό το άθλιο προτεκτοράτο (το “κράτος” των Αθηνών) είναι να γίνει ένα ακόμη αστέρι στην σημαία της χώρας των cow-boys. 

Άξιος ο μισθός σας ξενόδουλοι.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Φυλακές Δομοκού 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...