Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ο Αγώνας συνεχίζεται

 


Αγαπημένοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, 

Aπευθύνω σε όλους σας θερμό χαιρετισμό από τις φυλακές Δομοκού όπου ευρίσκομαι καταδικασμένος για την Ιδέα μας άδικα και χωρίς κανένα στοιχειό και απόδειξη.


Είναι φανερό ότι το να αμφισβητεί κανείς την τυραννία τους είναι έγκλημα και αυτό το έγκλημα το διέπραξα οδηγώντας την Χρυσή Αυγή σε συνεχείς νίκες επί δέκα ολόκληρα χρόνια. 


Στο στόχαστρό τους συνεχίζει να είναι η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό μας απαγόρευσαν την ιστοσελίδα μας, συνεχίζουν να διώκουν με κάθε τρόπο το Κίνημά μας. Αλήθεια αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε όπως λένε γιατί όλα αυτά; 


Είχαμε απέναντί μας ολόκληρο το σύστημα αλλά όχι μόνον αυτό. Είχαμε και πολλούς που πρόδωσαν και εμένα προσωπικά και την Σημαία μας και την Ιδεολογία μας και λειτούργησαν σαν άνθρωποι του εχθρού μέσα στις τάξεις μας φθείροντας με κάθε τρόπο το Κίνημά μας. 


Ο Αγώνας συνεχίζεται και ο καθένας από εσάς πρέπει να γίνει η φωνή της Χρυσής Αυγής με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον. Εις ό,τι με αφορά προσωπικά τίμησα και τιμώ την θέση που είχα και έχω στο Κίνημα και πρέπει επιτέλους να καταλάβουν κάποιοι ανύπαρκτοι ότι το να είναι επικεφαλής κάποιος ενός Επαναστατικού Κινήματος δεν χαρίζεται, κατακτάται με θυσίες και αγώνες. Αυτό το λέω γιατί η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου συνεχίζεται ακόμη και τώρα που είμαι στην φυλακή με κάποιους άθλιους ρουφιάνους να συνεχίζουν την βρώμικη προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας περί οικογενειοκρατίας στην Χρυσή Αυγή που ποτέ δεν υπήρξε. Συνεχίζουν τον πόλεμο εναντίον μου και αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν τέλειωσαν ούτε μαζί μου, ούτε με την Χρυσή Αυγή και δεν θα τελειώσουν ποτέ όσο υπάρχουν ακόμη υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες που συνεχίζουν τον Αγώνα. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021


Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...