Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Νέα τουρκική άσκηση στο Αιγαίο! Παραμύθι και προπαγάνδα το “χαστούκι” Δένδια
Οργίασε η προπαγάνδα των πουλημένων ΜΜΕ και από κοντά και οι “πατριώτες” που είναι έξω από μίζες και ρεμούλες από το καθεστώς Μητσοτάκη, που είδαν στον Δένδια το νέο Νικηταρά τον τουρκοφάγο. Όμως, οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από λόγια, λόγια που στην πραγματικότητα είναι άνευ ουσίας. Έτσι ο σταθμός της Σμύρνης ανήγγειλε νέα άσκηση του τουρκικού πολεμικού ναυτικού για τις 20 Μαΐου δεσμεύοντας θαλάσσιες περιοχές μεταξύ Λέσβου, Χίου και Σκύρου, στην καρδιά του Αιγαίου δηλαδή! Ταυτόχρονα με ανακοίνωσή της η Άγκυρα απαιτεί την ακύρωση ελληνικής άσκησης, η οποία ανακοινώθηκε από το σταθμό της Λήμνου, τονίζοντας ότι είναι αποστρατιωτικοποιημένη περιοχή. Θυμίζουμε ότι την Λήμνο έχει εξαιρέσει από στρατιωτικές ασκήσεις συμφωνώντας απόλυτα με την Τουρκία ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.


Μια ακόμη απάντηση ότι οι “πατριωτικές κορώνες” των εθνοκάπηλων της Ν.Δ. που παριστάνουν τους πολέμαρχους είναι για εσωτερική κατανάλωση των ιθαγενών και μόνο. 

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεκάθαρη: Οι Τούρκοι δεν πτοούνται από λόγια, η μόνη εθνική απάντηση στο Αιγαίο είναι χωρικά ύδατα 12 μιλίων. 


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Φυλακές Δομοκού 2021

18 Δεκεμβρίου 2018 στην βουλή: Η Ν.Δ. δεν θα ακυρώσει τις Πρέσπες

  ΣΚΟΠΙΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ: «Για μας, θα παραμείνει “Μακεδονία”»: Μέγιστη πρόκληση στο debate των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια!  Για τα σκουπίδια η ...