Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ρωσίας και Ελλάδα: ΟΧΙ στο προτεκτοράτο




Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον μετά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, του δήθεν φιλέλληνα. Φορώντας στρατιωτική στολή ο πρώην κωμικός ηθοποιός Ουκρανός ιουδαϊκού θρησκεύματος πρόεδρος Ζελένσκι επισκέφθηκε τα ανατολικά σύνορα της χώρας του, όπου ήδη έχουμε τους πρώτους νεκρούς σε μία αντιπαράθεση, που είναι πολύ πιθανόν να κλιμακωθεί σε πόλεμο. Ταυτόχρονα έχουμε μεγάλη συγκέντρωση Ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα και την Κριμαία, ενώ ο Ζελένσκι από την πλευρά του ζήτησε από την Δύση να επισπεύσει την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, που θα αποτελούσε μία ξεκάθαρα εχθρική ενέργεια ενάντια στην Ρωσία. Φωτιά παίρνει η Μαύρη Θάλασσα, όπου βγαίνει ο Ρωσικός στόλος και ταυτόχρονα αναμένονται πολεμικά πλοία των ΗΠΑ. 


Πριν λίγες ημέρες (25η Μαρτίου!) είχαμε και άσκηση ναυτική του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα, στην οποία σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος έλαβε μέρος σε αυτήν μαζί με… Τουρκική!  Εν τω μεταξύ οι ΗΠΑ ζητούν από την Ελλάδα… 20(!) τοποθεσίες της χώρας μας, όπου θα μπορούν να κάνουν στρατιωτική χρήση και μία νέα βάση (στην Αλεξανδρούπολη;) γιατί δεν διαθέτουν πλέον την βάση του Ελληνικού, που μόνοι τους την έκλεισαν.


Ποιο είναι το αντάλλαγμα για όλα αυτά; Η προπαγάνδα των “His Master’s voice” εξουσιαστών μας είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν θα αποτρέψει την τουρκική απειλή. Μόνο που η Τουρκία ήδη παρέχει πολεμικό υλικό στην Ουκρανία του Ζελένσκι και ευθέως μιλάει για “απελευθέρωση” της Κριμαίας από την… Ρωσική “κατοχή”! Στο μεγάλο παιχνίδι, λοιπόν, η Άγκυρα είναι στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν και έχει πάρει θέση μάχης κατά της Ρωσίας. 


Και σε όλη αυτή την ιστορία, ποια είναι η θέση του κράτους των Αθηνών; Σέρνεται σαν θλιβερό προτεκτοράτο, σαν αποικία πίσω από την Ουάσιγκτον και συμμετέχει σε μία αντιπαράθεση, που σίγουρα δεν είναι δική μας. Και αυτό όταν έχει απέναντι της την Τουρκία να μας απειλεί. Την Τουρκία, η οποία στην παρούσα φάση είναι απαραίτητος και σημαντικός (Στρατηγικός) σύμμαχος των ΗΠΑ στην κλιμακούμενη αντιπαράθεσή της με την Μόσχα.

Πιο απλά: Είμαστε με τον Τζο Μπάιντεν γιατί λένε (και λένε ψέματα!) ότι αυτός θα τιμωρήσει την Τουρκία. Η Τουρκία, όμως, είναι ο σύμμαχος ιστορικά και γεωπολιτικά του εχθρού της Ρωσίας και αιώνες ολόκληρους και του Ιράν.


Ζητείται ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που σημαίνει να είμαστε με τον εχθρό του εχθρού μας, και αυτός δεν είναι οι ΗΠΑ. Θέλουμε Ελλάδα Ελεύθερη και ΟΧΙ προτεκτοράτο.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...