Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Να, ποιους ψηφίσατε “εθνικόφρονες: Ν.Δ.: Δεν ήταν προδοσία η Συμφωνία των Πρεσπών!




Ήτανε Φεβρουάριος του 2019 όταν στην πλατεία Συντάγματος έγινε μεγάλη συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, Συμφωνία που οι πονηροί πολιτευτές της Ν.Δ. θεωρούσαν και χαρακτήριζαν προδοτική! Ήμασταν και εμείς εκεί, αλλά ήταν και η Νέα Δημοκρατία και πολλοί επαγγελματίες “Μακεδονομάχοι”, που ξέχασαν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική αμέσως μετά τις εκλογές και την άνοδο στην εξουσία του Μητσοτάκη.


Ποιος θα ξεχάσει το κρυφτούλι του “Μακεδονομάχου” Σαμαρά από την είσοδο μέχρι το πεζοδρόμιο του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετάνια” με κλακαδόρους να τον χειροκροτούν; Ποιος θα ξεχάσει τις “σέλφι” φωτογραφίες των “ακροδεξιών” βουλευτών της Ν.Δ. (Βορίδης, Άδωνις κλπ.) στα συλλαλητήρια και τα νάιλον σημαιάκια που κρατούσαν; Ποιος θα ξεχάσει την δήλωση του Άδωνι για “εθνικό έγκλημα” όσων ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών;  Σίγουρα πάντως την ξέχασε ο ίδιος, που προ ημερών δήλωσε ότι δεν θεωρεί τον Τσίπρα προδότη για την Συμφωνία των Πρεσπών. Και πως είναι δυνατόν να τον θεωρεί, αφού εάν είναι ο Τσίπρας προδότης είναι και ο Μητσοτάκης που την εφαρμόζει και βεβαίως και οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνησή του και ασφαλώς και ο ίδιος ο Άδωνις, που είναι υπουργός του. 

 

Ότι θα γίνουν όλα αυτά ΕΜΕΙΣ τα λέγαμε, αλλά πολλοί δεν μας πίστεψαν. Γιατί αλήθεια; Εξαπατήθηκαν ή μήπως τα “ταξίματα” της εξουσίας που ερχότανε τους “εξαπάτησαν” και ξέχασαν και Μακεδονία και την Συμφωνία των Πρεσπών; Αυτό σίγουρα ισχύει για πολλούς.

Το χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι προκειμένου να κλέψουν από όπου μπορούσανε ψήφους έριξαν ποταμούς λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής περί δήθεν συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανάμεσα σε αυτούς, που έριχναν την λάσπη εναντίον μας, και “πατριώτες”, που σήμερα εμφανίζονται ως εθνικά ευαίσθητοι και καταγγέλλουν τον Μητσοτάκη για την ολέθρια πολιτική του στα εθνικά θέματα.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...