Σάββατο 24 Απριλίου 2021

“Ναζιστής” και ο Ιωάννης Μεταξάς;



Δεν χάνουν ευκαιρία οι μπολσεβίκοι, που κυριαρχούν στην δημόσια ζωή της χώρας, που είναι δυστυχώς το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, να μιλάνε για τον δήθεν πατριωτισμό του ΚΚΕ, χρησιμοποιώντας την 1η επιστολή Ζαχαριάδη, ου υπήρξε έργο επιδέξιο του αείμνηστου Μανιαδάκη, που εξαπάτησε τον Ζαχαριάδη, που είχε μεταφέρει από την Κέρκυρα στην Αθήνα να την γράψει. Υπήρχαν όμως και άλλες επιστολές του Ζαχαριάδη, που καλούσαν σε λιποταξία και γι’ αυτές δεν λένε λέξη, όπως δεν λένε λέξη οι “πατριώτες” της αριστεράς για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ της 7ης Δεκεμβρίου 1940, όταν τα Ελληνόπουλα στην Πίνδο πολεμούσαν μέσα στα χιόνια, απόφαση με την οποία καλούσαν τους στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα. Σχετικά με όλα αυτά έγραψε στην εφημερίδα “δημοκρατία” ο Στρατηγός Χρήστος Μπολώσης:


“6 Απριλίου 1941 - Σήμερα γιορτάζουμε μία ιδιαίτερη επέτειο, γιορτάζουμε ακόμα ένα έπος: τη Μάχη των Οχυρών, που έγινε στην οχυρή Γραμμή Μεταξά των 21 οχυρών.

Την αμυντική αυτή γραμμή, που έφτιαξε μέσα σε τριάμισι χρόνια ο “ναζιστής” Ιωάννης Μεταξάς για να αντιμετωπίσει τους… ναζί.

Όμως οι… αντιναζί κομμουνιστές, από τις 7 Δεκεμβρίου 1940, με το Μανιφέστο της ΚΕ/ΚΚΕ (κείμενο 641) καλούσε τον λαό του να πετάξει τα όπλα και να στασιάσει, επειδή τότε η μαμά Σοβιετική Ένωση ήταν ακόμη σύμμαχος των ναζί.

“Το θολωμένο μου μυαλό” που λέγαμε. Ευτυχώς, ο Μεταξάς δεν ήταν ούτε ναζί ούτε αντιναζί ούτε αντίφα. Ήταν Έλληνας. Ο Γερμανός συνταγματάρχης Σράιμπερ, που έλαβε μέρος στη μάχη, είπε: “Αποτελεί αίνιγμα πως με τόσον ολίγα μέσα Κα τας παρουσιασθείσας πάσης φύσεως δυσχερείας επετεύχθη σε σχετικώς βραχεί χρονώ η γενομένη οχύρωσις”.

Τι να του πεις και αυτού τώρα; 

Βαλτός είναι; 

Χρήστος Μπολώσης”


Ούτε ναζί, ούτε αντιναζί, λοιπόν, ο Ιωάννης Μεταξάς. Για τους μπολσεβίκους, όμως και τους φιλελεύθερους… ναζί! Για την ιστορία όταν κηρύχθηκε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος τον Σεπτέμβριο του 1939, ο Ιωάννης Μεταξάς γράφει στο ημερολόγιο του: “Πόλεμος, λοιπόν, οι Εβραίοι κηρύσσουν τον πόλεμο κατά της Γερμανίας…”.

Τα γραπτά μένουν και τα συμπεράσματα δικά σας.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...