Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Προμηθευτής του Ελληνικού Στρατού η… Τουρκία!


Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Αμύνης της κυβερνήσεως Μητσοτάκη με δήλωσή του. Ο Ελληνικός Στρατός προμηθεύεται υλικά από την Τουρκία και αυτό γιατί σύμφωνα με την νομοθεσία (βλέπε Ευρωπαϊκή Ένωση) δεν μπορεί να το απαγορεύσει. Βεβαίως το φαινόμενο αυτό δεν είναι σημερινό. Κρατάει τουλάχιστον μία δεκαετία και πλέον. 

Η σχετική δήλωση του υπουργού έχει ως εξής:“σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δεν προκύπτει δυνατότητα άμεσου αποκλεισμού ή έμμεσου περιορισμού συμμετοχής σε ανοιχτό διαγωνισμό ελληνικών ή ευρωπαϊκών εταιριών που προσφέρουν υλικά αλλοδαπής προέλευσης, περιλαμβανομένων και των υλικών που προέρχονται από τουρκικές εταιρίες ή και υλικών που παράγονται από ευρωπαϊκές εταιρίες σε εργοστάσιά τους που είναι εγκατεστημένα στην εν λόγω χώρα”.


Αυτή είναι η “εθνική” κυβέρνηση, που ψήφισαν οι επαγγελματίες “πατριώτες”, που κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή ότι δεν είναι πατριωτικό κίνημα. Κανένα πρόβλημα, λοιπόν, να δίνει χρήματα των Ελλήνων στην Τουρκία για υλικά του Στρατού μας, χρήματα που γίνονται σφαίρες και πύραυλοι και πλοία πολεμικά, που σημαδεύουν την Ελλάδα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Φυλακές Δομοκού 2021 


Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και ένα σκίτσο

Δεν μας καταδίκασαν λένε για την πολιτική μας δράση, αλλά για εγκλήματα! Αυτοδιαψεύδονται από μόνοι τους με τα κείμενά τους. Όπως αυτό της Μ...