Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Γραμμή Σημίτη από Μητσοτάκη: Αδειάζει Καραμανλή η Ν.Δ

 



Έπρεπε να κάψουν την Ελλάδα. Έπρεπε να κάψουμε την Αθήνα με μία πορτοκαλί επανάσταση τον Δεκέμβριο του 2008 (υπόθεση Γρηγορόπουλου). Έπρεπε να χρεωκοπήσουν την χώρα για να φέρουν στην εξουσία τα καλά παιδιά των ΗΠΑ Τζωρτζ Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη. Έπρεπε να κάνουν όλα αυτά για να μην περάσει η ΣΩΣΤΗ πολιτική προσεγγίσεως με την Ρωσία. 

Απέναντι στην Τουρκία μοναδικός μας δυνάμει σύμμαχος είναι η Ρωσία όπως τονίζει ο αείμνηστος Παναγιώτης Κονδύλης (Θεωρία του πολέμου - Ελληνοτουρκικές σχέσεις). Στα 2008 είχαμε υπογράψει τον Αγωγό Μπουργκας-Αλεξανδρουπόλεως και την προμήθεια 500 τεθωρακισμένων (αμφίβιων!) ΒΜΡ Ρωσικής κατασκευής, τα οποία θα είχαν την βάση τους στον Έβρο. 

Όλα αυτά ανετράπηκαν και οι επόμενες κυβερνήσεις δένουν όλο και πιο πολύ την Ελλάδα στο άρμα των ΗΠΑ και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα. Ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας έχουν μετατρέψει την Αλεξανδρούπολη σε βάση των ΗΠΑ και αυτό σε μία περίοδο, που ξεκινάει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας και ένας νέος πόλεμος στην Ουκρανία είναι προ των πυλών. Η Αμερική δεν πρόκειται να συγκρουστεί με την Τουρκία και όσα λένε οι ρουφιάνοι τους είναι παραμύθια. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Μητσοτάκης ακολουθεί πολιτική Σημίτη και τα φιλικά σε αυτόν ΜΜΕ υμνούν τις εθνικά απαράδεκτες Συμφωνίες του Ελσίνκι του πρωθυπουργού των Ιμίων. Ταυτόχρονα κατηγορούν τον Καραμανλή (ΤΑ ΝΕΑ - Δ. Παπαχρήστος) και χαρακτηρίζουν “καταστροφική” την πολιτική Καραμανλή στα εθνικά θέματα. Και η Ν.Δ. τι θέση παίρνει; Σιωπή… 

Σιωπή γιατί ακολουθεί την πολιτική Σημίτη. Στο Μέγαρο Μαξίμου και στην κυβέρνηση κυριαρχούν ως σύμβουλοι και υπουργοί οι άνθρωποι του Σημίτη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι στην πραγματικότητα κυβέρνηση Σημίτη.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...