Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ζητείται εκατομμυριούχος για τον “πατριωτικό” χώρο




Το διάβασα και αυτό! Ότι για να δημιουργηθεί ένα “πατριωτικό” κόμμα (πως εννοούν τον πατριωτισμό αγνοώ…) χρειάζεται ένας εκατομμυριούχος, ο οποίος θα ρίξει ζεστό και άφθονο χρήμα και έτσι θα ενωθούν όλοι οι εθνικά “αγωνιούντες” και θα επιτευχθεί ο πολιτικός σκοπός. Το διάβασα και πραγματικά μου προκάλεσε ευθυμία και θλίψη. Πόσο μάλλον, που γνωρίζω ότι σχεδόν όλοι από όλους αυτούς τους “εθνικά ευαίσθητους” περίμεναν στην ουρά για μία θέση στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής και όσοι δεν την έπαιρναν ήταν για χρόνια ολόκληρα απέναντι στο Κίνημά μας και μας κτυπούσαν με κάθε τρόπο και τελικά τα κατάφεραν. Όχι μόνοι τους βέβαια, αφού ήταν το ίδιο το Σύστημα το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που πάσχισε 10 ολόκληρα χρόνια να γονατίσει την Χρυσή Αυγή. Μαζί πάντως με αριστερούς, επαγγελματίες αντιφασίστες και φιλελεύθερους ήταν και οι “εθνικιστές” και “πατριώτες”, που λειτουργώντας ως “πελταστές” έδιναν και αυτοί την μάχη τους εναντίον μας. 


Μιλάνε για ενότητα και “πατριωτικό” κόμμα και όμως όταν αυτό όχι μόνον υπήρχε, αλλά ήταν και σε μία πορεία Δυναμικής Ανόδου, τότε αυτοί το πολέμησαν με λύσσα. Τώρα, η Χρυσή Αυγή, έχοντας χάσει την μάχη μιας εκλογής και μίας βαρειάς άδικης δικαστικής αποφάσεως, σίγουρα δεν εμποδίζει τους “πατριώτες” και έτσι δεν μπορούν να χρεώσουν σε αυτήν την ανυπαρξία τους και την αδυναμία τους για πολιτικό αγώνα. Τώρα μας λένε ότι τους λείπουν τα εκατομμύρια. Όταν όμως ζητούσαν (Σεπτέμβριος 2015, εκλογές με λίστα) να τοποθετηθούν σε εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, δεν είχαν πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή. Τους λείπουν λένε τα εκατομμύρια, δηλαδή με άλλα λόγια λένε ότι διατίθενται προς πώλησιν κι αναζητούν αγοραστή! Πάντως η Χρυσή Αυγή πήρε 400 χιλιάδες ψήφους τον Μάιο του 2012 χωρίς εκατομμύρια. Έλαβε το 7% χωρίς “ευεργέτη”. Δεν τους έφτανε, όμως, το 7% θέλουν και 15% και 20%. Ας πάρουν πρώτα ένα 3% και μετά ας μιλάνε για… κυβέρνηση! Με όλα αυτά φαίνεται καθαρά πως ο “πατριωτισμός” τους δεν είναι τίποτε άλλο από το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων σύμφωνα με την γνωστή ρήση.


Στις 7 Οκτωβρίου του 2020 καταδίκασαν την Χρυσή Αυγή και εόρτασαν τον θρίαμβο τους με το σύνθημα “η δημοκρατία νίκησε”. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά στην παγκόσμια ιστορία, κατά την οποία η συνεδρίαση και η απόφαση ενός δικαστηρίου μετεδίδετο με ηχεία σε μία ανοιχτή συγκέντρωση, όπου ένας όχλος παραληρούσε με κομμουνιστικά λάβαρα και χειροκροτούσε, ζητώντας “κρεμάλες για τους φασίστες”. Και οι “κρεμάλες” έχουν στηθεί και οι τάφοι έχουν σκαφτεί με “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, συνωμοσία σιωπής, ούτε λέξη για Χρυσή Αυγή. Πανό που γράφουν “Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή” στην οδό Σταδίου, στην Λεωφόρο Αμαλίας, στην Πλατεία Συντάγματος, στην Θεσσαλονίκη. Ούτε λέξη από φυλλάδες και κανάλια! 


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε αναφορά. Και αυτό το “ούτε λέξη” αυτή η “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ”, αυτή η συνωμοσία σιωπής αποδεικνύει ότι δεν τέλειωσαν με την Χρυσή Αυγή. Πόσο μάλλον, που αυτά που έρχονται θα φανερώσουν πόσο προδοτικό και αντεθνικό είναι το καθεστώς, πόσο ανάξιοι αυτοί που παριστάνουν τους μεγάλους πολιτικούς οδηγητές του λαού μας και επιπλέον πόσο ασήμαντοι, ακίνδυνοι και ουτιδανοί είναι αυτοί οι διάφοροι “εθνικιστές” και “πατριώτες”, που θέλουν να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη, Χρυσή Αυγή στην θέση της Χρυσής Αυγής. Έρχεται θύελλα κοινωνική και οικονομική. Η ψεύτικη σωτηρία από τον κορωνοϊό που υποσχέθηκε ο Μωϋσής Μητσοτάκης θα αφήσει φεύγοντας συντρίμμια. Το θέμα λαθρομετανάστες δεν θα τελειώσει και στα εθνικά θέματα η μία ντροπή θα ακολουθεί την άλλη και κάθε υποχώρηση θα συνοδεύει μία άλλη χειρότερη. Και τίποτε δεν θα γίνει από τους “πατριώτες”, που γράφουν και λένε όσα έλεγε επί σειρά ετών στην βουλή, σε δρόμους και σε πλατείες η Χρυσή Αυγή. Μόνο που όταν τα έλεγε η Χρυσή Αυγή αυτοί την πολεμούσαν γιατί πολύ απλά δεν ήταν στην Χρυσή Αυγή. Θέλουν χωρίς θυσίες να κερδίσουν μάχες. Θέλουν χωρίς να διακινδυνεύσουν το παραμικρό να τους δοθούν τα πάντα. 


Θέλουν, δεν θέλουν θα καταλάβουν ότι εάν υπάρξει στο μέλλον Κίνημα Εθνικιστικό, αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο παρά μόνον η Χρυσή Αυγή, Κίνημα Πρωτοπόρο όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, που θύμισε σε καιρούς σκοτεινούς ότι υπάρχει ακόμη φως, υψώνοντας δάδες και λάβαρα στους δρόμους μίας πολιτείας βαθειά σαπισμένης, άβουλης και διεφθαρμένης.


“Ό,τι έγινε, μπορεί να ξαναγίνει αδέλφια!”.

Από τις φυλακές Δομοκού, “ελεύθερος πολιορκημένος” στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγιτισσες: Ψηλά τις Σημαίες! 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...