Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ελεύθεροι οι Ισλαμιστές Τρομοκράτες στο διαδίκτυο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ για Χρυσή Αυγή!




Για όσους δεν το γνωρίζουν, στις 7 Οκτωβρίου του 2020 όταν ανακοινώθηκε το “η δημοκρατία νίκησε”, δηλαδή η καταδίκη μου ΑΜΕΣΩΣ καταργήθηκε ο λογαριασμός μου στο TWITTER, που εκείνην την ημέρα είχε κάνει 650.000 impressions, καθώς επίσης και οι λογαριασμοί ΜΟΝΟΝ όσων παρέμεναν στην Χρυσή Αυγή.


Σας ενημερώνω επίσης ότι με παρέμβαση του γνωστού “νταβατζή” του internet στην Ελλάδα έπεσε και η ιστοσελίδα μας, ενώ χωρίς πρόβλημα συνεχίζουν οι πατριώτες-ρουφιάνοι να κάνουν τις “εθνικές τους επαναστάσεις”…


Αφορμή για το σημείωμα αυτό μου έδωσε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας (“δημοκρατία”, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021) με πρωτοσέλιδο τίτλο “Επικίνδυνοι Ισλαμιστές που ζουν στην Ελλάδα κάνουν προπαγάνδα στο ιντερνέτ”. Στο κείμενο αναφέρεται ότι σε χιλιάδες σελίδες στο facebook του Ζούκεμπεργκ (που μας έχει αποκλείσει εδώ και τρία χρόνια!) υπάρχουν σύμβολα και καταχωρήσεις υπέρ του Ισλαμικού κράτους, της οργανώσεως αυτής, που αποκεφαλίζει και δολοφονεί. Εκτός από το facebook και σε ιστοσελίδες γίνεται προπαγάνδα υπέρ του ISIS.


Ακόμη και ο ISIS, λοιπόν, είναι ελεύθερος στο διαδίκτυο, στην σύγχρονη Κίρκη της εποχής της παγκοσμιοποίησης. Ελεύθεροι και οι “πατριώτες” της πλάκας, που κάθε τόσο κάνουν πόλεμο με την Τουρκία. ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. 

Επιτέλους, όσοι δεν πληρώνεστε για να μισείτε την Χρυσή Αυγή Ξυπνήστε και καταλάβετε ποια είναι η Σημαία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην τυραννία.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...