Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Γραμμή Σημίτη από Μητσοτάκη στα Ελληνοτουρκικά




Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” (28 Μαρτίου 2021), που όλοι γνωρίζουμε ότι στηρίζει και μάλιστα με φανατισμό Μητσοτάκη και Ν.Δ. υπήρχε άρθρο-παρουσίαση του βιβλίου “Η Στρατηγική του Ελσίνκι: 20+1 χρόνια μετά”, στο οποίο υμνείται η πολιτική Σημίτη μετά τα Ίμια του 1996 με το “ευχαριστούμε τους Αμερικάνους” και την υποστολή της Σημαίας και αναφορά στους “άξιους” συνεργάτες του στην πολιτική της εθνικής μειοδοσίας Παπανδρέου και Ροζάκη-Ροζενστάιν. Μία ακόμη επιβεβαίωση του βδελυρού καιροσκοπισμού από τους επαγγελματίες “εθνικόφρονες” όχι μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους ψηφοφόρους, που κάποιοι από αυτούς συνεχίζουν με θράσος να παριστάνουν τους “υπερπατριώτες” και να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, που είχε το θάρρος να καταγγείλει προεκλογικά την Ν.Δ. ότι θα φέρει τις “Πρέσπες” του Αιγαίου. 


Όμως δεν μας άκουγαν ούτε οι απατεώνες, που πουλάνε την ψήφο τους, ούτε και κάποιοι “εθνικιστές” που θυμήθηκαν την… “ενότητα” μετά τις εκλογές, στις οποίες ψήφισαν Ν.Δ. για να φύγει η αριστερά.


Είμαι υπερήφανος γιατί περισσότεροι από 165 χιλιάδες Έλληνες με τίμησαν και παρέμειναν όρθιοι ενάντια σε μία ρυπαρή προπαγάνδα και στην επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου από κάθε είδους απατεώνα και ρουφιάνο, που παρίστανε και παριστάνει τον “ακροδεξιό” και βεβαίως από τους Ιούδες, τους πολιτικά ανύπαρκτους, που νόμιζαν οι ηλίθιοι ότι θα αποκτήσουν οντότητα μαχαιρώνοντάς με πισώπλατα και δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι το Σύστημα θα τους χρησιμοποιήσει όσο μπορέσει για να με κτυπήσει και ύστερα θα τους πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες.

Συναγωνιστές, από τις φυλακές Δομοκού, Ψηλά τις Σημαίες! 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...