Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Υπόθεση Φουρθιώτη και κυβέρνηση Μητσοτάκη


Αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου σε χρόνο μηδέν αφαιρέθηκε η αστυνομική συνοδεία που είχα παρ’ όλο το γεγονός ότι είναι γνωστό και δεδομένο ότι ήμουν στόχος. 

Πριν λίγες ημέρες πληροφορήθηκα ότι με παρέμβαση πολιτική αφαιρέθηκε η αστυνομική προστασία από έναν δημοσιογράφο τον Μένιο Φουρθιώτη. Αλήθεια αυτοί που αφαίρεσαν την αστυνομική συνοδεία σε εμένα δεν ήξεραν σε ποιους δημοσιογράφους έχουν αστυνομική συνοδεία; Γιατί βέβαια δεν είναι μόνο ο Μένιος Φουρθιώτης. Ποιος κοροϊδεύει ποιον τελικά σε αυτήν την χώρα; Και όμως χωρίς πρόβλημα κάνουν προπαγάνδα και ταΐζουν κουτόχορτο έναν ολόκληρο λαό γιατί είναι δυνατόν οι ίδιοι να “εγκαλούν” τον εαυτό τους και να παριστάνουνε τον Κάτωνα τον Τιμητή; Γιατί ποιος κυβερνούσε τους τελευταίους 18 μήνες; Ο ίδιοι, που σήμερα ελέγχουν τον εαυτό τους.


Ευκαιρία δοθείσης ο “σύντροφος” Πολάκης θυμήθηκε, ομιλώντας στην βουλή περί χοίρων την Χρυσή Αυγή. Φαίνεται πως δεν έχει ακούσει την παροιμία ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”. Δείχνει πάντως και αυτή η αναφορά περί Χρυσής Αυγής στην βουλή ότι το Κίνημά μας αποτελεί πλέον στοιχείο διακριτό στην πολιτική ζωή. Είναι το “απόλυτο κακό” για τους “καλούς” της δημόσιας ζωής, που σημαίνει ότι εάν δεν είναι… καλοί, αλλά κακοί, τότε είναι μοιραία το απόλυτο καλό.


Και κάτι τελευταίο, αλλά σημαντικό. Από τον Ιούλιο του 2019 Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει στην βουλή και από τον Οκτώβριο του 2020 είναι στην φυλακή. Τι έγιναν οι “εθνικιστές” και οι “πατριώτες”, που τους… εκθέταμε εμείς οι “νεοναζί” και τους εμποδίζαμε να κάνουν την επανάστασή τους; Τόσος καιρός πέρασε, θα περιμένουν πολύ ακόμα για να σώσουν την Ελλάδα ή τους είναι πιο βολικό να γλείφουν το διεφθαρμένο και σάπιο κατεστημένο; 


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος 

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

Φυλακές Δομοκού 2021 

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...