Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ανδρέας Δρυμιώτης - ΔΕΛΤΑ πληροφορική: Ο Σαμαράς έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα




Συνέντευξη στον Δανίκα στο “Πρώτο Θέμα” την περασμένη Κυριακή έδωσε ο γνωστός ειδικός περί εκλογικών προβλέψεων Ανδρέας Δρυμιώτης της εταιρείας ΔΕΛΤΑ πληροφορική, πρωταγωνιστής από την ιδιαίτερα σημαντική θέση του της πολιτικής ζωής της χώρας για δεκαετίες ολόκληρες. Στην συνέντευξή του ευθέως δηλώνει ότι ο Σαμαράς με την πολιτική του έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Δεν ήταν, όμως, μόνο τα πολιτικά λάθη του Σαμαρά και η ξενόδουλη πολιτική του, που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τον Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία. Ήταν και η δίωξη της Χρυσής Αυγής, που έστησε ο Σαμαράς με μία πολιτική σκευωρία στην οποία συμμετείχαν αρκετοί ΕΠΙΟΡΚΟΙ, που οδήγησαν ΑΔΙΚΑ βουλευτές στην φυλακή. Χωρίς την Χρυσή Αυγή υπό διωγμόν δεν θα έπαιρνε ΠΟΤΕ εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Και για όσους αμφιβάλλουν θα παραθέσω στοιχεία και αριθμούς, όχι δικούς μας αλλά εταιρειών δημοσκοπήσεων, που αποδεικνύουν αυτό ακριβώς το πράγμα.


Σεπτέμβριος του 2013 - Δημοσκοπήσεις: Η Χρυσή Αυγή στο 18%, πρώτη η Ν.Δ. και 2ος ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύλληψη, προφυλάκιση, διώξεις και αμέσως μετά για πρώτη φορά περνάει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, ενώ αρχίζει να πέφτει η Χρυσή Αυγή.

Ιανουάριος του 2015 και στις εθνικές εκλογές η Χρυσή Αυγή από το 18% των δημοσκοπήσεων του Σεπτεμβρίου του 2013 λαμβάνει 6,3%, δηλαδή μόλις το ένα τρίτο αυτών, που στήριζαν πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες το Κίνημά μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος με 35% και παίρνει την εξουσία. 

Εάν δεν υπήρχε η δίωξη της Χρυσής Αυγής και η φυλάκισή μου η Χρυσή Αυγή σίγουρα θα ήταν πιο πάνω και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έφτανε ΠΟΤΕ σε αυτό το ποσοστό. Και ήταν αμέσως μετά το έγκλημα και πριν την σύλληψή μου, μία ημέρα μεταξύ της 18ης και 28ης Σεπτεμβρίου, που στον διάδρομο έξω από το γραφείο μου στην βουλή συνάντησα τον γενικό γραμματέα της κυβερνήσεως Σαμαρά Τάκη Μπαλτάκο και του είπα ότι με τις διώξεις που ετοιμάζουν εναντίον μας δεν θα μας πάρουν τις ψήφους, αλλά θα τις στείλουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κάνουν κυβέρνηση. Και έτσι έγινε!


Αυτά σαν απάντηση στους “ακροδεξιούς” ρουφιάνους της Ν.Δ., που έφτιαξαν το μεγάλο ψέμα, την προπαγάνδα ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή συνεργαζότανε με τον ΣΥΡΙΖΑ.  

Τους απαντά σε αυτό ο Ανδρέας Δρυμιώτης με τα όσα είπε σε μία δική τους εφημερίδα, το “Πρώτο Θέμα”, δηλώνοντας ευθέως ότι ο Σαμαράς έκανε πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Είναι, όμως, αυτό το μοναδικό τους ψέμα εναντίον της Χρυσής Αυγής και εναντίον μου; Μέχρι μία ημέρα πριν την ανακοίνωση της καταδίκης μου διέδιδαν και έγραφαν συκοφαντικά κείμενα σε εφημερίδες και διαδίκτυο όχι έχω κάνει “μυστική συμφωνία κάτω από το τραπέζι” με την Νέα Δημοκρατία για να μην πάω φυλακή. Τώρα που είμαι σε ένα κελί των φυλακών Δομοκού τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι άθλιοι λασπολόγοι; Σιωπούν, αλλά όχι για πολύ…


Φτιάχνουν συνεχώς σενάρια, πλάθουν νέα ψέματα, συνεχίζουν την επιχείρηση “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ” εναντίον μου. Συνεχίζουν τον πόλεμο γιατί γνωρίζουν ότι δυστυχώς γι’ αυτούς ακόμη είμαι ζωντανός και Δόξα τω Θεώ υγιής και με την ψυχή μου αδούλωτη και υπερήφανη, υπερήφανη γιατί σε καιρούς προσκυνημένους παραμένω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ στην Σημαία μας.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...