Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ




“Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία” Α. Κάλβος 


Προσπαθώ όσο είναι αυτό δυνατόν να καταθέτω τις σκέψεις μου χωρίς κομματική ταυτότητα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχω κομματική ταυτότητα. Και έχω και είμαι υπερήφανος γι’ αυτήν και την τιμώ με όποια μέσα διαθέτω. Δεν λησμονώ ότι πριν από μόλις έναν χρόνο και λίγους μήνες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες με Τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και όλους αυτούς τους υπερήφανους Έλληνες και τις Ελληνίδες, οι οποίοι κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ στάθηκαν στο πλευρό μου, δεν πρόκειται να τους προδώσω. Πολλοί είναι αυτοί βεβαίως, οι οποίοι ζουν με την ελπίδα ότι όλα τέλειωσαν για το Κίνημά μας… Δυστυχώς γι’ αυτούς τα πράγματα δεν έχουν όπως αυτοί θέλουν. Μάταια πιστεύουν στην “εικονική πραγματικότητα” των ΜΜΕ και του απόλυτα ελεγχόμενου, που έχουν επιβάλει “ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ” στην Χρυσή Αυγή και βεβαίως και σε εμένα προσωπικά. Όσο γι’ αυτούς, οι οποίοι παραπονούνται για την ανυπαρξία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς του λεγόμενου “εθνικιστικού-πατριωτικού” χώρου, ας πρόσεχαν… Ας πρόσεχαν και ας θυμηθούν ότι μόλις πριν λίγα χρόνια δρόμοι και πλατείες σε ολόκληρη την Ελλάδα πλημμύριζαν από Γαλανόλευκες και Λάβαρα της Χρυσής Αυγής. Πολλοί τότε (του λεγόμενου “εθνικιστικού-πατριωτικού” χώρου) με συκοφαντούσαν και προσπαθούσαν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Τώρα με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή ας αρκεστούν στην κακομοιριά τους και στα παράπονα. Και ας μην μιλάνε για ΕΝΟΤΗΤΑ αυτοί που την μαχαίρωσαν πισώπλατα γιατί ενότητα των εθνικιστών ήταν η Χρυσή Αυγή των 400 και 500 χιλιάδων ψήφων. Ενότητα, όμως, των Αγωνιστών και όχι των πολιτευτών.  Και οι πολιτευτές ήταν που είχαν το πρόβλημα και όχι οι αγνοί Αγωνιστές.

Όλα σήμερα μοιάζουν χαμένα, αλλά τα πάντα αλλάζουν εάν υπάρχει Πίστη και θέληση και βεβαίως Ιδεολογία. Εάν όλα περιστρέφονται για το πως κάποιοι θα γίνουν βουλευτές, τότε ας μη διαβάσουν αυτό το κείμενο, ας σταματήσουν τώρα την ανάγνωσή του. Έχει τελειώσει, όμως, η Χρυσή Αυγή; Αυτό λένε όλες οι χρυσοπληρωμένες φωνές του Συστήματος. Κάπου, κάπου, παρ’ όλη την γενική γραμμή και κατεύθυνση τους ξεφεύγει και ένα κομμάτι της αλήθειας. Έτσι σε κείμενο στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” (27 Μαρτίου 2021 - Βιβλιοδρόμιο) διαβάσαμε στην συνέντευξη του Κας Μούντε, συγγραφέα του βιβλίου “Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ”, που κυκλοφορεί στα ελληνικά τα παρακάτω: 

“Μεγάλες πλειονότητες του πληθυσμού είναι ξενοφοβικές και στηρίζουν ακόμη και τη λευκή ανωτερότητα… 

Οι περισσότεροι Έλληνες θα αναγνωρίσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ακροδεξιά… Βραχυπρόθεσμα η ελληνική λαϊκιστική ριζοσπαστική Δεξιά θα παραμείνει αδύναμη και διχασμένη… Η Χρυσή Αυγή δεν θα επιστρέψει στην προηγούμενη δύναμη της”. 

Και αυτά τα λέει ο Κας Μούντε, καθηγητής Διεθνών σχέσεων στις ΗΠΑ και ειδικός ερευνητής του δεξιού εξτρεμισμού. Οι επαγγελματίες πάντως “εθνικόφρονες” είναι σίγουροι ότι τέλειωσαν με τους Αληθινούς Εθνικιστές, τους Χρυσαυγίτες και έχουν απέναντι τους μόνον τους fake, τους “καθώς πρέπει” με τις γραβάτες, που εξορκίζουν τους “κακούς φασίστες” της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στους οποίους και τους εαυτούς τους. Κάνουν λάθος! Άδικα ετοιμάζουν βελάδες βουλευτικές και μαντηλάκια. Εάν ο Λαός αποφασίσει να στηρίξει και πάλι τους Εθνικιστές θα στηρίξει τους πραγματικούς και όχι τους ψεύτικους με τις δηλώσεις μετανοίας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...