Σάββατο 10 Απριλίου 2021

200 χρόνια από τον απαγχονισμό του Γρηγορίου του Ε' και απόλυτη σιωπή στη χώρα των ραγιάδων.




Ήταν 10 Απριλίου του 1821 όταν οι βάρβαροι δυνάστες του έθνους μας απαγχόνισαν στην Κωνσταντινούπολη τον Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε', την μνήμη του οποίου σκυλεύουν συστηματικά οι μπολσεβίκοι και οι φιλελεύθεροι, που συστηματικά διαστρεβλώνουν την ελληνική ιστορία. 

10 Απριλίου 2021 σήμερα, 200 ακριβώς χρόνια από το τέλος του εθνομάρτυρα και κανένας σε αυτή τη χώρα δεν θυμήθηκε ότι συμπληρώνονται 200 ακριβώς χρόνια από το μεγάλο αυτό γεγονός που συγκλόνισε ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο και οδήγησε την Ρωσία των Τσάρων να διακόψει τις διπλωματικές της σχέσεις με την Τουρκία. Ούτε λέξη από φυλλάδες, κανάλια και τους λοιπούς μηχανισμούς του άθλιου αντεθνικού κατεστημένου. Επικίνδυνο γι' αυτούς στον καιρό της πολιτικής ορθότητας να μιλήσουν για τον απαγχονισμό του Πατριάρχη και ειδικότερα για κάποιες "λεπτομέρειες" σχετικά με την σκύλευση του νεκρού σώματος του. Θυμούνται τα πάντα, τον κάθε ασήμαντο, θυμούνται ακόμη και προδότες, που τους παρουσιάζουν σαν ήρωες αλλά ξεχνούν τον Γρηγόριο τον Ε'. Απόλυτα φυσικό έτσι όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα, χώρα ραγιάδων, γκραικύλων, λωττοφάγων. 

Στο κέντρο των Αθηνών εκεί μπροστά στο κτήριο του Πανεπιστημίου υπάρχει ένας ανδριάντας του Γρηγορίου του Ε'. Σήμερα 200 χρόνια από το μαρτύριο του δεν κατέθεσε στέφανο ούτε πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε πρωθυπουργός, ούτε κανένας από αυτούς που παριστάνουν τους "επίσημους" και "μεγάλους" αυτού του άθλιου προτεκτοράτου. Και ήταν στα 1871 όταν μπροστά σε αυτόν τον ανδριάντα για τα 50 χρόνια από τον απαγχονισμό του Πατριάρχη απήγγειλε ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης το ποίημα του που τέλειωνε με τον στίχο: "Μη λησμονείτε το σκοινί παιδιά του Πατριάρχη".

Σήμερα 150 χρόνια  από τότε εμείς οι Χρυσαυγίτες είτε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής είτε ελεύθεροι πολιορκημένοι σε πόλεις και χωριά επαναλαμβάνουμε τα λόγια του Βαλαωρίτη σε όσους έχουν απομείνει ελεύθεροι και δεν έχουν καταντήσει ραγιάδες: ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...