Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Τα 200 Χρόνια από το 1821, οι Άγιοι του Έθνους και οι “ευσεβείς” της Ν.Δ.




Μέσα στον ζόφο μίας ζωής προσκυνημένης υπάρχουν και γεγονότα, που σου δίνουν ελπίδα ότι υπάρχει ακόμη φως μέσα στο σκοτάδι, ελεύθεροι ανάμεσα σε σκλάβους. Ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή. 

Πριν λίγες ημέρες είχε το πολιτικό θάρρος σε ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όπου κυριαρχεί τυραννικά η “πολιτική ορθότητα”, να ψηφίσει κατά των αμβλώσεων. Η ψήφος αυτή του κ. Κυμπουρόπουλου προκάλεσε την οργή της “προοδευτικής” χούντας, η οποία απλώνεται σαν αρρώστια κακιά σε όλη την πατρίδα μας, και όχι μόνον… ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές δυνάμεις της Αριστεράς τον κατήγγειλαν με λύσσα για την ψήφο του, που θεωρούν ότι είναι ενάντια στην περίφημη ασυδοσία των κάθε είδους δικαιωμάτων”. 

Ο κ. Καμπουρόπουλος, όντας μαχητής και νικητής σε μία ζωή γεμάτη σκληρές δοκιμασίες, γνωρίζει την ΑΞΙΑ της ζωής και την υπερασπίστηκε, καταψηφίζοντας το “δικαίωμα” στην έκτρωση, στην αφαίρεση μίας ζωής. Όμως, τον Κυμπουρόπουλο δεν τον κατηγόρησε μόνο η Αριστερά, αλλά και το ίδιοι το κόμμα του, η Ν.Δ., η οποία εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι “η ψήφος του Ευρωβουλευτή Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του”. Ανάλογη στάση είχε κρατήσει και στο παρελθόν η Ν.Δ. όταν είχε απαγορεύσει την ενημερωτική εκστρατεία κατά των εκτρώσεων πατριωτικών οργανώσεων οικογενειών πολύτεκνων στους χώρους του Μετρό. Αυτή είναι η Ν.Δ. των “ευσεβών”, την οποία στήριξαν με κάθε τρόπο παράγοντες της Εκκλησίας, προκειμένου να επανέλθουν δήθεν οι “ορθόδοξοι” στην εξουσία και σε αντάλλαγμα έκλεισε τις Εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα και οδήγησε και Ιερείς στα κρατητήρια λόγω δήθεν του κορωνοΐου.

Και υπήρχαν παράγοντες της Εκκλησίας (τόσο του Πατρώου, όσο και του Νέου ημερολογίου), οι οποίοι ήσαν, έτσι έλεγαν, στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, η οποία ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έδινε και μέσα και έξω από την βουλή αγώνες σκληρούς για την ΠΙΣΤΗ των Ελλήνων. Όλοι αυτοί, πλην εξαιρέσεων ελαχίστων, μας πούλησαν και προσκύνησαν τον Ιούλιο του 2019 την εξουσία που ερχότανε, τον “Πατισάχ” της Ν.Δ. και τους συνεργάτες του της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Όταν έφταναν τότε οι σχετικές πληροφορίες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής για κάποιους, που μας υμνούσαν και είχαν μεταβληθεί σε πραιτοριανούς της άθεης εθνομηδενιστικής κλίκας των νεοφιλελεύθερων είχα πει: “”Πάλι καλά… Τώρα πήγανε με τον Μητσοτάκη, κάποτε είχαν πάει με τον Σουλτάνο”. Και βεβαίως η φράση μου αυτή δεν αφορούσε και δεν αφορά τα Τιμημένα Ράσα του Έθνους, που αντιστέκονται. Δεν αφορά τα “Ματωμένα Ράσα” του Έθνους, που φορώντας τα άμφια του απλού Ιερέα ή Ιεράρχη κρατούσαν στο χέρι σπαθί και καρυοφύλλι και έδωσαν μαζί με τους Αγωνιστές το Αίμα τους στις Μάχες του 1821.

Και όσο για του “ευσεβείς”, που ευλόγησαν με την ψήφο τους τον άθεο και εθνομηδενιστικό κύκλο της εξουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι σήμερα ευχαριστημένοι; Έχουν ήσυχη την συνείδησή τους; Ή μήπως τελικά το “να φύγουν οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ” ήταν απλά ένα πρόσχημα, προκειμένου να υποταχθούν με το αζημίωτο στον Μαμμωνά της εξουσίας; Γιατί αλήθεια δεν ήξεραν ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν, που κρατούσε για δεκαετίες όσο ήταν κυβέρνηση νόμιμες τις εκτρώσεις, που για την Εκκλησία είναι φόνος, αλλά δεν κάνει τίποτε για να τους σταματήσει; Δεν ήξεραν την θέση της Ν.Δ. για το τζαμί στην Αθήνα, για το περίφημο “Σύμφωνο Συμβίωσης”, που ψήφισε και η Ν.Δ. στην βουλή και καταψήφισε η Χρυσή Αυγή;

Τελικά μήπως κάποιοι από όλους αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους “ευσεβείς” αντιπάλους της άθεης δεν είναι τίποτε άλλο από ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ; Υποκριτές, που υποτάσσονται στο “ντοβλέτι” και το ζούμε αυτό στις ημέρες μας, ημέρες της τυραννίας του κορωνοϊού, βλέποντας “ιεράρχες”(;) να υποτάσσονται πλήρως στις εντολές της Παγκοσμιοποίησης.

200 χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από εκείνον τον Απρίλη του 1821 όταν στην ΑΛΑΜΑΝΑ για ΠΙΣΤΗ και ΠΑΤΡΙΔΑ ο Αθανάσιος Διάκος και ο Σαλώνων Ησαΐας πέρασαν στην Αιωνιότητα, χύνοντας το Αίμα Τους για τα Ιερά και τα Όσια της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Εάν υπήρχε Ελεύθερη Ελλάδα θα ήσαν σήμερα Άγιοι της Εκκλησίας μας, όμως δεν είναι! Το ΓΙΑΤΙ στην κρίση σας…

Ενάντια στην παγκόσμια εξουσία, ενάντια στην τυραννία η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να μάχεται, ακόμη και με μία γραφίδα μέσα από το κελί μιας φυλακής, να μάχεται για τις Αιώνιες Αξίες του Έθνους, για την ΠΙΣΤΗ των Ελλήνων. Να μάχεται ενάντια σε αυτούς, που μάταια πιστεύουν, ότι πεθαίνουν τα Ιδανικά πίσω από τα σίδερα.


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Η 21η Απριλίου, οι Αμερικάνοι και ένα ψέμα 50 ολόκληρων χρόνων από αριστερούς και φιλελεύθερους

  ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ 1973 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΤΟΥ 1974 “Πενήντα εφτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το ΚΚΕ για να μάθει ότι την 21η Απριλίου ...