Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ο Βερέμης, η συνέχεια της Ελληνικής Φυλής και το 1821




Πρωταγωνιστής σε κανάλια και εφημερίδες ο γνωστός καθηγητής Βερέμης, που με τις θέσεις του έχει κατά καιρούς σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών. Σε πρόσφατη συνέντευξη του λοιπόν για το 1821 και το ποιοι έκαναν την επανάσταση δήλωσε: 


Ήταν Έλληνες εκείνοι οι Έλληνες; Ποιος ξέρει από που κρατάει η σκούφια του καθενός. Όμως η γλώσσα ήταν ο συνεκτικός κρίκος. Η γλώσσα η ελληνική. Και όταν ο Αυστριακός ιστορικός Ιάκωβος-Φίλιππος Φαλμεράγερ είπε “ουδεμία σταγόνα ελληνικού αίματος κυλάει στις φλέβες των Ελλήνων”, ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος (1815-1891) τον αποστόμωσε ως εξής: “Ε και; Το αίμα δεν μιλάει, η γλώσσα μιλάει και η γλώσσα είναι ελληνική”” .


Δεν ήταν, λοιπόν, σίγουρα Έλληνες εκείνοι οι Έλληνες και κανένας δεν ήξερε από που κρατάει η σκούφια του καθενός! Και γι’ αυτόν αρκεί που μιλούσαν… Ελληνικά! Όπως μιλάνε “ελληνικά” (όπως τα μιλάνε) και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που βρίσκονται στην Πατρίδα μας και που θέλουν να τους κάνουν Έλληνες οι διάφοροι Παπανδρέου, Σαμαράδες, Τσίπρες και Μητσοτάκηδες.


Δεν είναι η πρώτη φορά, που για μία γραφίδα του Συστήματος όπως ο καθηγητής Βερέμης, αμφισβητεί με γενικότητες την Φυλετική Συνέχεια των Ελλήνων, μία ιστορικά μαρτυρημένη συνέχεια από τα Ομηρικά χρόνια μέχρι την Βυζαντινή περίοδο και το σήμερα. Μία Συνέχεια, η οποία σήμερα έχει αποδειχθεί από την Γενετική Επιστήμη και η οποία Συνέχεια δεν αφορά ΜΟΝΟ τον χώρο της Ελλάδος, αλλά και την Νότιο Ιταλία, την Μικρά Ασία και την Βόρειο Βαλκανική. Θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες και δεν το κρύβουν. Θέλουν “έλληνες”, που φτάνει να μιλάνε “ελληνικά”! Αυτά τα “ελληνικά” της συμφοράς των δύστυχων καιρών που ζούμε.


Έλληνες ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Μη ξεχνάτε το “Όμαιμον” του Ηροδότου, το “Έλληνες και βάρβαροι” της Άννας της Κομνηνής, το “Έλληνας Γεννιέσαι δεν γίνεσαι” της Χρυσής Αυγής.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...