Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Καθηγητής Ι. Ιωάννίδης: Καταστροφή τα μέτρα Μητσοτάκη




Σε συνέντευξή του ο παγκοσμίως διακεκριμένος καθηγητής Ι. Ιωαννίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και δηλώνει ευθέως ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα με αυτά τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για επιτυχή αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 

Επισημαίνει ότι η χώρα μας είναι στην τελευταία θέση ανάμεσα σε 53 χώρες στην κατάταξη του Μπλουμπεργκ σχετικά με την αντιμετώπιση της επιδημίας. Προβλέπει ότι αν δεν αλλάξουν πολιτική ο Μητσοτάκης και οι ινστρούκτορες που παριστάνουν τους γιατρούς δίπλα του, θα περάσουμε τους δέκα χιλιάδες νεκρούς, ενώ τονίζει ότι πρέπει να ανοίξει η μετακίνηση από νομό σε νομό η οποία δεν προσφέρει τίποτε…

Τραγική είναι η κατάσταση και στα νοσοκομεία της Ελλάδος, τα οποία κυριολεκτικά κατέρρευσαν. Η κυβέρνηση από την πλευρά της με την βοήθεια των ΜΜΕ που έχει μπουκώσει με εκατομμύρια ευρώ, προσπαθεί με φθηνά και χοντροκομμένα προπαγανδιστικά κόλπα να παρουσιάσει μια μαγική εικόνα ότι όλα πάνε καλά και ότι έχει κάνει το καλύτερο για την Πατρίδα μας. 

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Ελλάδα πήρε τα πιο σκληρά μέτρα από όλες τις χώρες του κόσμου υπακούοντας πιστά τις εντολές της παγκοσμιοποίησης με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί η εθνική οικονομία και να περιμένουν όλους τους Έλληνες ημέρες σκληρές μετά το τέλος της επιδημίας. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την δικτατορία των διεφθαρμένων που εξουσιάζει την χώρα με τις βρώμικες μπίζνες στο όνομα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, καταγγέλλει το βρωμικό και διεφθαρμένο κατεστημένο καναλιών και φυλλάδων που συμμετέχουν απόλυτα σε αυτήν την επιχείρηση καταστροφής της εθνικής οικονομίας και καταστολής κάθε ελευθερίας του λαού δήθεν για το “καλό” μας, δήθεν για την υγεία μας… Επισημαίνει ότι όλα όσα γίνονται είναι ανεύθυνα και επικίνδυνα και έχουν πολιτική στόχευση και μόνον και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αντισταθεί διεκδικώντας τα δίκαιά του.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...