Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΕΩΣ 80% ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.


Μετά το περιστατικό έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης για το οποίο κατηγορήθηκαν αστυνομικοί ότι άσκησαν βία κατά πολιτών, μειώθηκαν από 60% έως 80% οι έλεγχοι για τα μέτρα του κορωνοϊού από την αστυνομία. Αυτό ακριβώς ότι θα συμβεί το είχα γράψει και υπογράψει σε κείμενό μου στο διαδίκτυο γιατί είναι φανερό ότι πίσω από την όλη αυτή υπόθεση “σωτηρίας” του λαού από τον κορωνοϊό κρύβεται μια σκληρή επιχείρηση προπαγάνδας από το καθεστώς Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” άρθρου με την υπογραφή Βασίλης Λαμπρόπουλος “Από την βία στην… “αδιαφορία” η ΕΛ.ΑΣ.” - “Σχεδόν… απούσα από τους ελέγχους η αστυνομία - μειώθηκαν κατά 60% έως 80% οι κλήσεις - έφτασε το αντίθετο άκρο για να μην “προκαλεί””. 

Είναι φανερό λοιπόν ότι πίσω από αυτή την επιχείρηση πλύσεως εγκεφάλων κυριολεκτικά, που κρατάει περισσότερο από έναν χρόνο υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Πιο συγκεκριμένα ο Μωυσής-Μητσοτάκης μετά το επεισόδιο όπου αστυνομικός κτυπούσε πολίτη, πήρε την απόφαση, αδιαφορώντας για την υγεία του λαού για την οποία δήθεν κόπτεται, να μειωθούν οι έλεγχοι της αστυνομίας για να μην υπάρχουν περιστατικά που τον εκθέτουν πολιτικά. Εάν αυτό δεν είναι λαϊκισμός και μάλιστα φτηνός, τότε τι είναι; 

Και δεν τελειώσαμε ασφαλώς με την υπόθεση κορωνοϊός απέναντι στην οποία το κράτος των δημοσίων υπαλλήλων απεδείχθη για μια ακόμη φορά ανίκανο να ανταποκριθεί. Και εις ό,τι αφορά την πολιτική εξουσία αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά κατεχόμενη από έναν εγκληματικό πολιτικαντισμό που είναι και η μόνη της έγνοια και τίποτε άλλο. Υπακούοντας στις προσταγές του παγκόσμιου αφέντη η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παριστάνονταν τον σωτήρα της υγείας του λαού, κατέστρεψε την εθνική οικονομία και η επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό θα είναι εξαιρετικά σκληρή για τους Έλληνες, οι οποίοι βεβαίως και δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αφού δική τους επιλογή είναι ο Κυριάκος και δείχνουν με την παθητικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την καταστροφή της Πατρίδας μας και το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων έναν ραγιαδισμό και φιλοτομαρισμό, όντας απόντες από τα καθήκοντά τους ως Έλληνες και ελεύθεροι άνθρωποι.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ;

  ΓΑΜΟΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ – ΕΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ Παραβιάζουν την συμφωνία των Πρεσπών τα Σκόπια! Γιατί η Ν.Δ. δεν την καταγγέλλει;  Δεν π...