Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821


Το κόμμα των “Συνταγματικών” ήταν αυτό που έκανε την πλέον σκληρή αντιπολίτευση στον Ιωάννη Καποδίστρια και χαιρέτισε ένθερμα την δολοφονία του, που στήθηκε από τους Άγγλους. Κορυφαίος του κόμματος των “Συνταγματικών” ο Μαυροκορδάτος για τον οποίον λένε τα καλύτερα οι “politically correct” και φιλελεύθεροι και αριστεροί με πρώτο τον Κορδάτο. Φυσικό είναι μέσα στα πλαίσια αυτών των “εορτασμών” για τα 200 χρόνια του 1821, που αποτελούν ΥΒΡΙ ενάντια στο Πνεύμα του ΑΛΗΘΙΝΟΥ 1821, να υπάρχει ιδιαίτερα κολακευτική αναφορά στον Μαυροκορδάτο. Φυσικό! Το κόμμα των “Συνταγματικών” εξουσιάζει την Ελλάδα και σε αυτό εντάσσω όλο το πολιτικό φάσμα πλην Χρυσής Αυγής. Θυμηθείτε τον γνωστό όρο στην βουλή “συνταγματικό” τόξο για όλα τα κόμματα εκτός Χρυσής Αυγής! Αντίθετα, δεν λένε λέξη για την συμβολή της Ρωσίας. Και πως να πούνε όταν έχουν καταντήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο της Αμερικής; Στην πραγματικότητα χωρίς τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1829 Ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος δεν θα υπήρχε. Η Αγγλία και ο Ουέλινγκτον ήθελαν την Ελλάδα αυτόνομη και ΟΧΙ ανεξάρτητη, υποτελή στον αγαπημένο της σουλτάνο και να περιορίζεται στην… Πελοπόννησο! 200 χρόνια από το 1821 και η Ξενοκρατία καλά κρατεί. Για το ποιες πρέπει να είναι οι σχέσεις Ελλάδος – Ρωσσίας δήλωσε ο Αντρέι Κορτούνωφ, γενικός διευθυντής του Ρωσικού Συμβουλίου Διεθνών υποθέσεων: 

“Ρωσία και Ελλάδα έχουν μακρά ιστορία φιλίας και διαχρονικά υποστήριζαν η μία την άλλη. Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, παρότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν οπισθοδρομήσεις. Πρέπει να υπάρξει καλύτερη διαχείριση των προσδοκιών από τις δύο πλευρές. Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές. Στη Μόσχα πιστεύουν ότι θα πρέπει η Ελλάδα να βάλει την Ρωσία πάνω από τους άλλους, ίσως στην Αθήνα εκτιμούν ότι η Ρωσία θα πρέπει να επιδεικνύει καλύτερη διάθεση, ώστε να διαφοροποιείται έναντι των κυρώσεων εις βάρος της, αλλά τα θεμέλια της σχέσης παραμένουν, ό,τι και να γίνει”.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 


Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...