Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

1821: Μας το είπαν και αυτό: Επανάσταση made in USA!




Μέσα στα όσα αισχρά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις ημέρες αυτές για την Εθνική Επανάσταση του 1821, τα οποία διαστρέβλωσαν βάναυσα την Ιστορική Αλήθεια, ακούστηκε και ότι η Ελληνική Επανάσταση εμπνεύστηκε και έγινε ούτε λίγο, ούτε πολύ επειδή είχε προηγηθεί η αμερικανική επανάσταση! Για να το εμπεδώσουμε, μάλιστα, και το κανάλι MEGA (πάντα του Συστήματος όποια κι αν είναι η κυβέρνηση…) παρουσίασε την παραμονή της 25ης Μαρτίου και το έργο “Ο Πατριώτης”, το οποίο αφορούσε την αμερικανική επανάσταση. Στο τέλος θα μας πούνε ότι την επανάσταση δεν την έκαναν οι Κλέφτες, οι Μανιάτες και οι Καπεταναίοι της Ρούμελης, αλλά καουμπόυδες! 

Όλα αυτά μέσα στα πλαίσια της ξενοδουλείας και επί του προκειμένου αμερικανοδουλείας. Στην πραγματικότητα στην Ελληνική Επανάσταση έλαβαν μέρος τρεις υπέροχοι και θερμοί φιλέλληνες από τις ΗΠΑ καθώς και ένας μαύρος ο οποίος είχε κατορθώσει να δραπετεύσει από την Αμερική όπου ήταν σκλάβος. Είχαμε όμως σε έναν άλλο τομέα “μεγάλη” συμμετοχή των ΗΠΑ. Στην λεηλασία των περίφημων δανείων του αγώνα. Συγκεκριμένα  ένα τεράστιο ποσό από τα χρήματα με τα οποία υποδούλωσαν το έθνος μας οι τοκογλύφοι του Λονδίνου, πήγαν στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, για την ναυπήγηση δύο φρεγατών είχαμε συμφωνήσει να τους δώσουμε πεντακόσιες χιλιάδες χρυσά δολάρια. Τελικά τους δώσαμε 620 χιλιάδες για μία φρεγάτα την φρεγάτα “ΕΛΛΑΣ” και αυτό δείχνει πως από εκείνη την εποχή οι μπίζνες και οι μίζες καλά κρατούσαν.

Πέρα από τους Έλληνες επισήμους που με τα μηνύματα τους είπαν την μπαρούφα ότι εμπνεύστηκαν οι Έλληνες αγωνιστές από την αμερικανική επανάσταση το ίδιο είπε και ο Μπάιντεν στο μήνυμά του στο οποίο ανέφερε: “Οι Έλληνες αγωνιστές του 1821 εμπνέονταν από τα ιδανικά της αμερικανικής επανάστασης”! 

Μόνο που η πρώτη Ελληνική Επανάσταση έγινε στα 1463 όταν ο Κολόμβος δεν είχε ακόμη ανακαλύψει την Αμερική…


Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Ελεύθερη Ώρα, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μνήμη Ηρώων, Αλεξάνδρος Υψηλάντης

  Μνήμη Ηρώων,  Αλεξάνδρος Υψηλάντης “Έσφαλεν ο την δόξαν ονομάσας ματαίαν, και τον άνδρα μαινόμενον τον προ τοιαύτης καίοντα θεάς την σμύρν...